2777
2789
عنوان

نذر یا دعا

47 بازدید | 15 پست

دوستان یه مشکلی پیش اومده برام هم کاری هم عاطفی

روح و روانم بهم ریخته اس برام دعا کنید مشکلم حل شه از کار بیکار نشم

کسی دعا یا نذری انجام داده که جواب داده باشه به منم بگید انجام بدم🥲🙏🏻

توسل به امام زمان و حضرت زهرا و حضرت ام البنین

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه انگار خدا تو مسائل عاطفی دخالت نمیکنه نماز حضرت محمد رو بخونیکم طول میکشه اما خیلی سریع جوا ...

هر روز و شب دارم التماسش میکنم بازم میگم هر چی صلاحم هست

یه ختمی برای شهرای گمنام و مفقودالاثر بردار

نمیخواد چهله بگیری

مثلا نیت کن ۵ هزارتا صلوات بفرستی براشون

آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️هر مردی بمن درخواست بده 💩 تشریف داره😊

نماز هاي يوميه رو اول وقت بخون

چرا برامن جواب نمیده

هوف

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

چرا برامن جواب نمیدههوف

لابد هنوز وقتش نيست عزيزم.

با توجه به براورده شدن حاجات يا نشدنش كه دليل نميشه نماز يوميه ترك شه يا ديرتر خونده شه

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

لابد هنوز وقتش نيست عزيزم. با توجه به براورده شدن حاجات يا نشدنش كه دليل نميشه نماز يوميه ترك شه يا ...

نه اصلا بخاطر حاجت نمیخونم بخاطر اینکه واجبه میخونم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

نه اصلا بخاطر حاجت نمیخونم بخاطر اینکه واجبه میخونم

خيلي هم عالي. ثابت قدم باشي عزيزم.

ان شاءالله به زودي خدا خير و صلاحش رو بذاره و شما هم حاجت روا بشي💖

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

چرا برامن جواب نمیدههوف

عزیزم شاید خواستت به صلاحت نیست و یا هم اجابت شده فقط زمانش نرسیده

در کل باید صبر کنیم و صبرو یادبگیریم

شاید هم دلیل تاخیر در اجابت این هست خدا مبخواد مارو رشد بده ♥️پشت تک تک اتفاقات این دنیا حکمتی وجود داره.

اینو با دل خوش نمیگم. منم چندین ساله حاجتی دارم و خیلی دعاکردم نرسیدم هنوز بهش

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

انجام دادم توسل به حضرت زینب رو💔

عزیزم شاید خواستت به صلاحت نیست و یا هم اجابت شده فقط زمانش نرسیده

در کل باید صبر کنیم و صبرو یادبگیریم

شاید هم دلیل تاخیر در اجابت این هست خدا مبخواد مارو رشد بده ♥️پشت تک تک اتفاقات این دنیا حکمتی وجود داره.

اینو با دل خوش نمیگم. منم چندین ساله حاجتی دارم و خیلی دعاکردم نرسیدم هنوز بهش

ولی گلم سعی کن روزانه با امام زمان صحبت کنی و ازشون کمک بخوای و همچنین بخوای بهت صبر بیشتری بدن و کمکت بتونی به حکمت تاخیر در اجابت پی ببری و راضی باشی به رضای خدا

خيلي هم عالي. ثابت قدم باشي عزيزم. ان شاءالله به زودي خدا خير و صلاحش رو بذاره و شما هم حاجت روا بشي ...

فدات بشم مرسی از دعای خوبت