2777
2789
عنوان

چجوری تغییر کنم⁉️🫳🏻

123 بازدید | 14 پست

دوست ندارم مث قبلا از جزییات زندگیم، تلاش هام، کارای ک میکنم، هدفام و اینا حرف بزنم

ولی میترسم تغییر کنم دوستامو و اینا رو از دست بدم یا سرد شدن(:

از طرفی حس میکنم اگه درباره کارام و هدفام حرف نزنم، انگار دارم ب پیشرفت دوستام صدمه میزنم میدونین چی میگم

انگار مث ی عادت شده ها

چیکار کنم

که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨

وقتی تغییر کنی روی مدار بالاتری قرار می گیری و به تبعش دوستان همرده ی خودت پیدا می کنی

بنظرتون اینکه نمیخام این چیزا رو بگم مشکلی نداره؟

آخه همش میبینم ی پستایی ک میگه باید با هم موفق شین و اینا من همش عذاب وجدان میگیرم ک بعضی چیزا رو نگم

حس میکنم دارم ظلم میکنم ب دوستام وقتی نمیگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون اینکه نمیخام این چیزا رو بگم مشکلی نداره؟ آخه همش میبینم ی پستایی ک میگه باید با هم موفق شین ...

نه اتفاقا نباید از هدفتون ب کسی بگید

اون پستا چرنده. همیشه میگن اهدافتونو نگین تا دلسردتون نکنن

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

نه اتفاقا نباید از هدفتون ب کسی بگیداون پستا چرنده. همیشه میگن اهدافتونو نگین تا دلسردتون نکنن

اره هدفا رو میدونم با اونا اوکی ترم

ولی کارایی ک در راستای اون هدفه میکنم رو اگ نگم یجوری میشم به دوستام

چون یبار نگفتم دعوامون شد با یکیشوو

اره هدفا رو میدونم با اونا اوکی ترمولی کارایی ک در راستای اون هدفه میکنم رو اگ نگم یجوری میشم به دوس ...

درباره رفتار خرچنگا چیزی شنیدی؟ تو ایران زیاد صدق می کنه

برای همین من هیچوقت حرفی از هدفام یا حتی کارایی ک برای رسيدن بهشون دارم انجام میدم، ب کسی نمی زنم میخواد بدشون بیاد میخواد خوششون بیاد

درباره رفتار خرچنگا چیزی شنیدی؟ تو ایران زیاد صدق می کنهبرای همین من هیچوقت حرفی از هدفام یا حتی کار ...

نشنیدم ولی میرم میخونم درموردش🙏🏼

نشنیدم ولی میرم میخونم درموردش🙏🏼

ی قانون ک میگه اگه چند تا خرچنگ رو توی یه ظرف بکنی بعد مدتی همه شون می میرن در حالیکه می تونن راحت خارج بشن

هر خرچنگی بخواد از بدنه ظرف بره بالا ، خرچنگ دیگه می گیرتش و می کشونتش پایین

تا اینکه همه شون می میرن

ی قانون ک میگه اگه چند تا خرچنگ رو توی یه ظرف بکنی بعد مدتی همه شون می میرن در حالیکه می تونن راحت خ ...

آره همین الان خوندم درموردش

👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

اصلا امام علی میگه هیچوقت در رابطه با اهداف و برنامه هات با هیچ کسی حرف نزن لزومی هم نداره دروغ گفتن یا کتمان حقیقته که بده اینطوری بودن به درایت و عقلانیت هم نزدیکتره

People are asleep and when they die ,they waken 

اصلا امام علی میگه هیچوقت در رابطه با اهداف و برنامه هات با هیچ کسی حرف نزن لزومی هم نداره دروغ گفتن ...

میدونین اخه حس میکنم وقتی نمیگم دارم چیکار میکنم،حس دروغگویی بهم دست میده

سر ی جریانی با دوستم

ما قرار بود با هم قلمچی بریم اون موقع من هدفم چیز دیگه ای بود

دو سه هفته بعدش هدفم تغییر کرد و تصمیم گرفتم ثبت نام کنم و گفتم شاید قبول نشم یا نتونم چیزی نگفتم

سر همین بهم گفت دو رو در صورتی ک من کلی تشویقش کردم بخونه

هنوز اعصابم خورده سرش

میدونین اخه حس میکنم وقتی نمیگم دارم چیکار میکنم،حس دروغگویی بهم دست میدهسر ی جریانی با دوستمما قرار ...

ما مسئول تفکرات دیگران نیستم اینا هم از ضعیف بودن اعتماد به نفسه

People are asleep and when they die ,they waken 

سلام دوست اگر دوست باشه با پیشرفت تو تغییر نمیکنه و همون میمونه نیازی نداری هدفاتو بگی چون حسادت بعضیا زندگیتو خراب میکنه مخفیانه پیشرفت کن!

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

بنظرتون اینکه نمیخام این چیزا رو بگم مشکلی نداره؟ آخه همش میبینم ی پستایی ک میگه باید با هم موفق شین ...

عزیزم کلا میگن تا به هدفی نرسیدی برموردش حرف نزن

نه تصمیم خوبی گرفتی خیلی هم عالی به خودت اعتماد کن و انجام بده