2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حذف نمیشه فقط تعلیق میشی

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن. گذشت اون زمان که ننه قلی، ننه گلی رو توی اتوبوس میدید و مادر رو ببین دختر رو بگیر بود.

سلام

این جا حذف حساب ندارن.

فقط تعلیق حساب دارن.

با تعلیق هم چیزی حذف نمیشه.

اگر خواستین خودتون قبل از رفتن باید تاپیک هاتون رو حذف کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

کاربریت حذف نمیشه. تمام پست و تاپیکات با اسم کاربریت میمونه . فقط میتونس درخواست تعلیق بدی که بازم اسم کاربریت میمونه. خودتم میتونی وارد حسابت بشی ولی دیگه نمیتونی تاپیک بزنی و پست بذاری. تگ کنم تعلیق بشی؟

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
کآمل حذف نمیشه ؟

نه فقط تعلیق میشی

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن. گذشت اون زمان که ننه قلی، ننه گلی رو توی اتوبوس میدید و مادر رو ببین دختر رو بگیر بود.

#نینییار کاربریموحذف کن کامل

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

کلی میگم:

_ ✅️

- ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

کآمل حذف نمیشه ؟

تاپبکات میمونن

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

برای تگاول ⬅️ @بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.کلی ...

شما تگش کن

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

شما تگش کن

یکی از کاربرها تگ کردن.

اعلان رو ببینن میان.

چند دقیقه باید صبر کنین.