2777
2789
عنوان

سوال

91 بازدید | 20 پست

من حدود چند ماه پیش با یکی تو رابطه بودم یه مدت بیمار شدم سه یا چهار روز نبودم اونم هیچ پیام زنگ هیچی بعد بهش پیام دادم که خوبی یهو گفت بیا جدا بشیم منم گفتم باش ولی چرا گفت خودت دلیلش رو میدونی منظورش چیه؟

( کیبورد بنده مشکل داره اگه اشتباه دیدید ببخشید و به خاطر اشتباه نریزد سرم🎀🍬)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی

ناراحتی نداره که

بجای اینکه اون بپرسه چی شده و اینکه اتفاقی برات نیفته باشه، داره میگه تو نبودی! و شرایطت رو هم درک نکرده.

پس اتفاقا خوشحال باش که یک خطر ازت دفع شده. این آدم مرد زندگی نیست...

کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24)

ناراحتی نداره کهبجای اینکه اون بپرسه چی شده و اینکه اتفاقی برات نیفته باشه، داره میگه تو نبودی! و شر ...

خودم ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون بعدش فهمیدم لیاقت منو نداره ولی این حرفش خیلی رو مخ مه

بلاک کردم 🤣 شماره هاش رو هم پاک کردم ولی ذهن من ول کن نیست 😐🤣

میدونم چی میگی ولی بعد یه مدت فراموشش میکنی عیبی نداره سعی کن فعالیت جدیدی شروع کنی برا خودت یا باشگاه بری با ادما جدید اشنا شی

ببخشید پسرم خودم میگم تو پارک یا خیابون باهم اشنا شدین یا فضای مجازی واسه خودم میخام بدونم اخه برا اولین بار رفتم پیشنهاد بدم دختری نمی دونم هی سرد بودن منم چون سری اولم بود کلا استرس داشتم دختره هم شک شده بود ولی اخر راضی شد شمارم بهش دادم😂

من مجازی آشنا شدم باهاش

اها میگم دختره چرا روز اول چت بلاکم کرد🤦

اولش جلوم گارد داشت با شوخی گاردش باز کردم بعدش

اومدم خیلی از خودم گفتم یعنی هرچی شخصیتم بود

و اینکه یکمم داستان هایی که از نظر خودم باحالن بعدش دیدم بلاکم کرد الا مشکل از طرز پیشنهاد دادنم بود طرف بعدا گفته این استرسی به درد من نمی خوره یا چت نباید انقد راجب خودم میگفتم سعی مکیردم بیشتر سوال بپرسم