2777
2789
عنوان

سیاهدانه

52 بازدید | 0 پست

💌اگر کسی بر سر زبان افتاده یا دچار حسادت و چشم زخم شده یا بواسطه ی کار یا رفتاری شهرت پیدا کرده و دچار مشکلات و گرفتاری هایی شده که ناشی از این امور است، برای رفع اینها 👆🏻


💌نزدیک غروب و قبل از اذان مغرب، اسفند دود کند و آية الکرسی یکبار و سوره فلق و ناس را ١۴ بار بخواند و از خداوند استعانت طلب کند و بخواهد که گرفتاری ها و چشم زخم و... را بر او، رفع نماید(مابین آن با کسی حرف نزند) و روی ذغال ، مقداری پوست پیاز و یک عدد زاج سفید بیندازد... و در خانه و محل زندگی و نزدیک خود بگرداند و اینکار را حداقل سه شب پشت سرهم انجام دهد و میتواند تا یک هفته هر شب تکرار کند.



💌اگر کسی دچار سحر و دعا و جادو شده، برای کمک به رفع آن، بعد از اذان مغرب و نزدیک عشاء، اسفند دود کند و ٧ بار آية الکرسي بخواند و از خداوند استعانت طلب نماید و بخواهد که سحر و... را برای او باطل کند(مابین آن با کسی حرف نزند) و روی اسفند و ذغال، کندر بیندازد و در خانه و محل زندگی خود بگرداند. و اینکار را تا حداقل سه شب پشت سرهم انجام دهد و میتواند تا یک هفته تکرار کند.


💌نکته : هیچ گاه، هیچ گاه، ذغال و اسفند و خاکستر و.... که دود داده شده و در خانه گردانده شده، را در سینک ظرفشویی یا کاسه دستشویی یا فاضلاب یا حمام یا خروجی فاضلاب یا سطل زباله نیندازید، چون ممکن است دچار آسیب ماورایی شوید و یا اینکه کاری که انجام داده اید یعنی اسفند دود کردن، بی اثر خواهد شد..


💌حتما اسفند و ذغال و خاکستر و الباقی مواد را در روز یا در غروب، (شب اینکار انجام ندهید) پای درخت مثمر و روی خاک بریزید.


.محمد امین احسانیان.


@siyahdune

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز