2777
2789
عنوان

خانما سوال

68 بازدید | 7 پست

بچها من هرشیش ماه یکبار ماشین لباسشویی رو با پودر مخصوص جرم گیری میکنم خود نمایندگی گفته بهتره هر شیش ماه بشع ب نظرتون درسته ؟؟الان دوبار جرمگیری کردم آبان پارسال واردیبهشت امسال تازه ما شهریور ماه پارسال خریدیم ماشين لباسشویی رو الان موندم تاابان سه ماه مونده ؟؟

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

نمیدونم والا .لباسشویی من ازون قدیمیاس بیست ساله دارم ازش کار میکشم هیچوت جرم گیی نکردم. البته تمیز میکنم همیشه موقع خونه تکونی هم کلا شلنگشو باز میکنم و کلشو میشورم همین

🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به منم گفتند ۶ ماه یکبار

عهه میترسم دستگاه خراب بشه پودرشم گرونه الان نزدیک دوتومنه بیشتر نگران ماشین لباسشویی ام بهش فشار نیاد

نمیدونم والا .لباسشویی من ازون قدیمیاس بیست ساله دارم ازش کار میکشم هیچوت جرم گیی نکردم. البته تمیز ...

جرم گیری از تهه تمیز میکنه ماهم از این سطلی ها داشتیم تازه یکسال اتومات داریم

جرم گیری از تهه تمیز میکنه ماهم از این سطلی ها داشتیم تازه یکسال اتومات داریم

مال من اتوماته ولی خب ازین جدیدا که خیلی برنامه دارن نیست.جرم گیری هم احتمالا برا کارکرد لباسشویی خوبه .اگه خود نمایندگی گفته طبق اون عمل کن یا سالی یه بار

🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺

مال من اتوماته ولی خب ازین جدیدا که خیلی برنامه دارن نیست.جرم گیری هم احتمالا برا کارکرد لباسشویی خو ...

مرسی عزیزممم ❤️❤️❤️همین کارو میکنم