2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

411 بازدید | 36 پست

دیشب ساعت نزدیکای ۳ اومد خونه و رفت توی اتاق مهمان خوابید.

صبح واسش صبحونه درست کردم و گذاشتم روی میز غذاخوری ؛بعد ساعت ۸ از خواب بیدار شد اومد صبحونه بخوره،هیچ حرفی باهام نزد تا خودم پیشقدم شدم،دوباره مثل دیشب بهش گفتمجریان اون چتها با خواهرم چیه و اونم لیوان چایی رو پرت کرد روم و بدنم سوخت،بعدش هم گفت برو گمشو از جلوی چشم تو اصلا لیاقت من رو نداری زنیکهی بدردنخور.از صبحتاحالا دارم گریه میکنم اصلا زبونم بند اومده نمیدونم باید چیکار کنم

شمام با این شوهر کردناتون ریدین

الهی دستش بشکنه شوهره کثافتت

شرایط داری بری پزشک قانونی؟

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدادی مرگ بخوره جای صبحونه

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

جریان خاهرت چیه؟

وقتی عصبانیه اصلا سمتش نرو مخش تاب برداشته

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ