2777
2789
عنوان

ترک پستونک

68 بازدید | 14 پست

مامانا دختر من دوساال

و نیمشه.

یک هفته پیش تصمیم گرفتم پستونک بگیرم ازش.خواستم تدریجی ازش بگیرم

اول چند تا سوراخ زدم اما فایده نداشت بازم خورد.بعدش پایین پستونک سوراخ بزرگ ایجاد کردم و متوجه شد.اولش نمیخورد .ولی بعدش خورد.

بعد ش تلخک زدم.که اولش خورد و خوشش نیومد.بعد دیگه نخورد.الان چهار شبه که فقط شبا قبل خواب که میشع گریه میکنع.گریهدزیاد .بعدش بیهوش میشه.

خیلی نگرانم که دچار استرس و اضطراب نشه.هز مشاوره کودک که پیام میدم تا کمک بگیرم، همه وقتاشون برا یک هفته دیگه س.

شما تجربه ای دارید؟ اصلا ترک پستونک چند شب زمان میبره؟

مثلا بعد چهار شب باید گریه هاش کم بشه دیگه؟ ولی نشده.روزا اسشمو نمیارع

به شدت سرگرمش میکنم.هر روز پارکمیبریمش تا خسته بشه.حمام میبرمش.

ولی گریه فقط قبل خواب داره.

بعضیا میگن چرا از دستش کنار گذاشتی.من روز اول چند ساعت گذاشتم جلوش و نخورد بعدش از دیدش برداشتم.

حالا به نظرتون بعد چهار روز ، سرشو ببرم و بزارم ببینه، اشتباهه؟

دو شبه بین گریه هاش , از حرصش مو هاشو کشید و زد تو سرش .در حد چند ثانیه بود.اما قبلا اینکارو نمیکرد.خیلی نگرانم

خیلی دیر گرفتی

من ده ماهگی ازش گرفتم خیلی راحت بدون دردسر ترک کرد

الان بچت میفهمه و باهوشه خیلی اذیت میشه

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من ۱سالگی گرفتم

هر چی بزرگتر وابسته تر

تو اینستا میگن ببند ب بادکنک و رها کن بره اسمون😶

سرش تلخک بزن ک نخوره

در کل عین از شیر گرفتن چن روزی بچه حالت عصبی میشه ولی باید ترک کن. چون چاره ای نست

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دیر گرفتیمن ده ماهگی ازش گرفتم خیلی راحت بدون دردسر ترک کردالان بچت میفهمه و باهوشه خیلی اذیت م ...

اره اشتباه کردم.از بس بقیه گفتن نگیر،بزار خودش بزرگ بشع دیگه نمیخوره عقلش برسه.

الآن خیلی نگرانم.اصلا نمیدونم طبیعیه این چهار شب .اصلا چقدر زمان میبره.

اره اشتباه کردم.از بس بقیه گفتن نگیر،بزار خودش بزرگ بشع دیگه نمیخوره عقلش برسه.الآن خیلی نگرانم.اصلا ...

خب طبیعتا چون بزرگه بیشتر میفهمه و بیشتر اذیت میشه

ولی نصف راهو رفتی تسلیم نشو

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من ۱سالگی گرفتمهر چی بزرگتر وابسته ترتو اینستا میگن ببند ب بادکنک و رها کن بره اسمون😶سرش تلخک بزن ک ...

تلخک زدم ولی میگن نباید میزدی.باید سرشو میبریدی و خودش میدید و نمیخورد.الان نمیدونم چیکار کنم.اصلا این چهار شب طبیعیه یا نه.چقدر زمان میبره.

از بس میگن اگه بد از پستونک بگیری،دچار اضطراب و استرس میشع،خیلی داغونه اعصابم.

دختر من ۲سال و ۹ماهشه دکتر گفت ایرادی نداره بخورهدندونپزشک اطفال هم بردم گفت هیچ تاثیری رو فک نمیزار ...

دکتر به منم گقت اما شبا خیلی اذیت میشدم.تا از دهنش بیافتع بیرون گریه میکنه تو خواب.وهر چی هم بره جلوتر،گرفتن ازش سخت میشه.

تلخک زدم ولی میگن نباید میزدی.باید سرشو میبریدی و خودش میدید و نمیخورد.الان نمیدونم چیکار کنم.اصلا ا ...

الان همچنان میخوره یا نه؟؟

هر چی بگی دوره داره، بچه ها زود فراموش میکنن ۴روز بشه ۱۰ روز ، فراموش فراموش میشه

فقط راهی ک رفتی و کم نیار، اگه ندادی دیگه نده همین

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

الان همچنان میخوره یا نه؟؟هر چی بگی دوره داره، بچه ها زود فراموش میکنن ۴روز بشه ۱۰ روز ، فراموش فرام ...

این چهار شب اصلا ندادم.کلا از جلوی چشمش برداشتمش.

به نظرت اگه سرشو ببرم و بزارم جلوچشم و ببینه دیگه پستونکش پاره شده، اشتباهه؟

این چهار شب اصلا ندادم.کلا از جلوی چشمش برداشتمش.به نظرت اگه سرشو ببرم و بزارم جلوچشم و ببینه دیگه پ ...

کار خوبی کردی، هوایی بشه دیگه نمیشه ترک کرد

اگه ب نسبت ۲روز پیش احساس میکنید ک اروم شده دیگه یاداوری نکنید. چون با دیدنش بیشتر غصه میخوره

خونه مامان بزرگا ببرید خونه خاله عمه جایی ک سرش گرم بشه

خانه بازی ببرید