2777
2789
عنوان

حال خوب

89 بازدید | 10 پست

حمد بخونیم برای سلامتی همدیگه هر کی برای من خوند بگه منم براش بخونم🤲🙏بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱) الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲) الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾رحمتگر مهربان (۳) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾[و] خداوند روز جزاست (۴) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾[بار الها] تنها تو را مى ‏پرستيم و تنها از تو يارى مى‏ جوييم (۵) اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ما را به راه راست هدايت فرما (۶) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾راه آنان كه گرامى‏ شان داشته اى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من 3 تا حمد برات خوندمامیدوارم حال دلت خوب بشه

ممنون عزیزم همچنین انشاالله همیشه سالم باشی منم برات خوندمبسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱) الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲) الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾رحمتگر مهربان (۳) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾[و] خداوند روز جزاست (۴) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾[بار الها] تنها تو را مى ‏پرستيم و تنها از تو يارى مى‏ جوييم (۵) اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ما را به راه راست هدايت فرما (۶) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾راه آنان كه گرامى‏ شان داشته اى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷)

۵ مرتبه التماس دعا

ممنون عزیزم بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱) الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲) الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾رحمتگر مهربان (۳) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾[و] خداوند روز جزاست (۴) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾[بار الها] تنها تو را مى ‏پرستيم و تنها از تو يارى مى‏ جوييم (۵) اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ما را به راه راست هدايت فرما (۶) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾راه آنان كه گرامى‏ شان داشته اى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷)

التماس دعا عزیزم منم دعا کن 🥰

چشم انشاالله به هر چی میخوای برسی

بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱) الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲) الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾رحمتگر مهربان (۳) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾[و] خداوند روز جزاست (۴) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾[بار الها] تنها تو را مى ‏پرستيم و تنها از تو يارى مى‏ جوييم (۵) اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ما را به راه راست هدايت فرما (۶) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾راه آنان كه گرامى‏ شان داشته اى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷)

چشم انشاالله به هر چی میخوای برسی بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند رحمتگر مهربان ...

مرسی مهربون🤍☘

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫