2777
2789
عنوان

نوک سینه

184 بازدید | 21 پست

خانم ها برای تشخیص pcos میتونید نوک سینتونو فشار بدید محکم اگر ترشح بود میتونید مشکوک به pco یا افزایش پرولاکتین بشین، به طور قطع نمیتونه نشونه pco باشه و ممکنه چیزهای خطرناک دیگه ای باشه اما به هرحال یکی از احتمال هاشه

Pcos یا همان سندروم تخمدان پلی کیستیک

راه های دیگش اینه که ببینید موهای زائدتون چقدره

پریودتون چقد منظمه و دردتون چطوریه و ناباروری دارین یا نه

من خیلی علائم شو دارم امروز سونو دادم گفت تخمدانت طبیعیه و سالمه مشکلت هورمونی هست بازم ممکنه PCOS باشه

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه بابت استرس پریودت بی نظم شده باشهو بابت ژنتیک موهای زائد زیاده الان تست کن ببین ترشح هست یا نه

نه هیچوقت ترشح نداشتم

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

من خیلی علائم شو دارم امروز سونو دادم گفت تخمدانت طبیعیه و سالمه مشکلت هورمونی هست بازم ممکنه PCOS ب ...

ممکنه بابت استرس پریودت بی نظم شده باشه

و بابت ژنتیک موهای زائد زیاده

الان تست کن ببین ترشح هست یا نه

من دور سینه هام تک و توک مو داره فقط همین ی مورده . بقیه نشانه هاشو ندارم . مامانم میگه طبیعیهههه ول ...

عزیزم برای این که مطمئن بشی ازمایش بده هرچند اصلی ترین نشونه اش اینه که بی نظمی قاعدگی باشه ولی با این حال چون یه نشونشو داری حتما چک کن . اره دخترا دارن اکثرا به روی خودشون نمیارن.

اگه شکمتو بازو هاتم مو داره. جوش میزنی حتما چک کن

برو دکتر زنان و یه سونو بده و خیال خودتو راحت کن

مخصوصا اگه میخوای بچه دار شی که بعدا به مشکل نخوری

و همچنین برای اینکه اگه هست بدتر نشه و اندومتریوز نشه که یه عالمه درد میکشی

کامل دلیل میشهشما حتی دکتر هم برید واستون نوک سینه رو چک میکنن

من دکتر رفتم برا تاخیر پریودی اصنم همچین کاری نکرد چند تا آزمایش دادم و سونو شکمی و چند تا سوال پرسید

شما دکتری مگه؟

عزیزم برای این که مطمئن بشی ازمایش بده هرچند اصلی ترین نشونه اش اینه که بی نظمی قاعدگی باشه ولی با ا ...

فقط دور سینه و دور ناف دارم

دیگه جوش اینا نمیزنم و جاهای دیگه انقد مو ندارم ولی مرسی حتما پیگیری میکنم