2777
2789
عنوان

کینه از همسرم

158 بازدید | 15 پست

سلام خانما روزتون بخیر

لطفا راهنماییم کنید که با این حسم چکار کنم

من همسرم بی نهایت مرد خوب مهربان با اخلاق صبور و ارامه چشم پاک اهل کار خونه خوشتیپ و زیبا و باسواده

چه فامیل های خودش و چه ما عاشقشن و واقعا هم اهل احترام به فامیله

اما من یک مشکلی دارم و در واقع میشه گفت یک کینه ازش دارم

اونم بخاطر اینه که متاسفانه از زمانی که عقد کردیم تا الان یعنی تو این ۵ سال سه بار اروم زده تو صورتم

یکیش یه ماه مونده به عروسیمون بود(۴ ساله عروسی کردیم) که بحثمون شد و شدت گرفت که من گفتم اره تو با خاله ات هستی درواقع تو اوج عصبانیت یک تهمت خیلی بد که اروم زد تو بازوم و صورتم

یکی هم اوایل عروسیمون بود که بحثمون شد و گفتم فکر کردی چرا من درس میخونم که ازمون قبول بشم بخاطر اینکه میدونم اخرش من باید خرج تو و زندگی رو بدم که به غرورش برخورد و موهامو گرفت و یه سیلی اروم زد تو صورتم

یه بارم بحثمون شد همون اوایل عروسی که گوشمو پیچوند

میدونم هر سه بار خودم تا مرز جنون بردمش که این واکنش ها رو نشون داد

اما خب چکار کنم که کینه به دل گرفتم و تا یاد حرکاتش میوفتم وجودم پر از نفرت میشه

چکار کنم بنظرتون؟نظرتون چیع؟

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود.باتشکررررر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفات بد بوده دیگه کینه نداشته باش

اخه میبینم بقیه خانم ها بدجور با شوهرشون میحرفن اما میبینی اون شوهر اصن جواب نمیده

اما همسر من خیییلی به مرز جنون رسید

چطور میتونه موهات بگیره و آروم بزنه،!؟برد مشاور اول رو اخلاق مدل حرف زدن خودت کار کن بعد میبینی شوهر ...

موهامو اروم گرفت

و اروم هم همون لحظه یکی زد تو صورتم

منظورم اینه با شدت کتک نزده هیچ وقت

اون با دست زده تو رو

تو اونو با زبون رنجوندی

بعدم این چیزا عادیه تو زندگی همه هست

بخاطر ی سیلی ک۴سال پیش خوردی داری الان زندگی رو ب کام خودت تلخ میکنی؟قبولم ک داری مقصربودی بهش فک نکن

از بی ادبی کسی به جایی نرسید.دری است ادب به هر گدایی نرسید☺️💖

اخه میبینم بقیه خانم ها بدجور با شوهرشون میحرفن اما میبینی اون شوهر اصن جواب نمیدهاما همسر من خیییلی ...

پنج انگشت باهم برابر نیست هر کی یه مزایا معایبی داره اگه خودت قبول داری که مشگل از تو بوده نباید کینه داشته باشی که

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اگه منصفانه نگاه کنیم، میبینیم اون با این طرز گفتارت باید ازت کینه داشته باشه نه تو

از قدیم گفتن: زخم شمشیر خوب میشه، زخم زبون نه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

اخه میبینم بقیه خانم ها بدجور با شوهرشون میحرفن اما میبینی اون شوهر اصن جواب نمیدهاما همسر من خیییلی ...

زندگی هیچکس با زندگی خودت مقایسه نکن هیچ وقت

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

از این بحث ها هستش، عزیزم راستش منم مثل تو هستم، تو دوستش داری ولی ناخود اگاه یه فکر اطراف تو هستش حتما بای روانشناس آنلاین یا هرجور که خواستی صحبت کن، میدونم واقعاا زجر آوره🙌🏻

خوانوادمو دوست دارم ولی اگر کینه بیفته تو دلم..

از این بحث ها هستش، عزیزم راستش منم مثل تو هستم، تو دوستش داری ولی ناخود اگاه یه فکر اطراف تو هستش ح ...

بخدا حوصله مشاوره ندارم

جیبت خالی میشه

آفرین که منطقی فکر میکنی و میدونی با حرفات چه بلایی سرش آوردی که تورو زده تازه خودتم میگی اروم زده

پس معلومه آدم بی انصافی نیستی و گناه و تقصیر خودتو قبول داری

هرموقع که کاراش یادت افتاد فوری به خودت گوشزد کن که تقصیر خودت بوده و عصبیش کردی و تازه اونم خیلی خودشو کنترل کرده که اروم فقط یدونه سیلی زده

با این تعریفایی که ازش کردی معلومه مرد خوبیه باورکن این دوره زمونه آدم اینجوری کم پیدا میشه پس قدرشو بدون و زبونتو کنترل کن کاری نکن ازت زده بشه بشین زندگیتو بکن و توم باهاش مهربون باش قدرشم بدون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین که منطقی فکر میکنی و میدونی با حرفات چه بلایی سرش آوردی که تورو زده تازه خودتم میگی اروم زده پ ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و حرفای قشنگت

اره والا راستش همه میگن همسرت چقدر ادم خوبیه

دو دستی بچسب بهش

حتی پدر و مادرمم میگن قدر همسرتو بدون