2777
2789
عنوان

زن و شوهری 2

206 بازدید | 16 پست

سلام روزتون زیبا

اخیرا توی رابطم ون آخرش حجم اون مایع شوهرم کم شده یعنی ممکنه جایی دیگه خودشو خالی کنه

روی بچه دار شدن هم تاثیر داره؟

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

نه خب کم و زیاد میشه

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی جای دیگه

ارع تاثیر داره خب تعداد اسپرمش کمتره دیگ

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

از کجا میدونی حجمش کم شده 😂 مگه تو اقدام نیستی ؟ ( با توجه به اینکه گفتی بچه دار شدن)

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نه که اینقدر کم مشکل داریم

روی حجم اسپرم شوهر بقیه هم باید فکرکنیم

اما روی بچه دار شدن تاثیرنداره

اگه همه چی اوکی باشه سر سوزن هم باشه میگیره

یه نصیحت واسه تمام عمرت ، یا بهترین مجرد باش ، یا بهترین متعهد ، بلاتکلیفی باعث میشه از هیچ کدوم لذت نبری👌🏻

مثلا با کس دیگه یا خودارض

یعنی اینقدر بهش شک داری؟؟؟؟

اگ فکر میکنی اینطوریه ک اصلا بچه دار نشو عزیزم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

از کجا میدونی حجمش کم شده 😂 مگه تو اقدام نیستی ؟ ( با توجه به اینکه گفتی بچه دار شدن)

ن تو اقدام نیستم

خب دیگه حواسم هست بی پرده نمیشه گفت ک😂

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓