2777
2789
عنوان

معنای زندگی چیه

99 بازدید | 9 پست

نه اینکه تلاش کنی و موفق شی خانواده تشکیل بدی...نه معنای عمیق تر مثلا همرو میبینم که هرکی یه گوشه دنیا مشغول کار خودشه و زندگیشو ساخته ولی خب برای چی چرا تمایل به تکامل و پیشرفت داریم؟ چرا میخوایم یه خدایی بشیم برای خودمون؟ نمیتونی بگی اینجوری نیستی همه ادما غریضشونه ولی خب چرا برای چی؟ این زندگی برای چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنیش به نظر من ... تشکیل خانواده و لذت بردن از خوشی های زندگی هست و بقیشو که آدم نباید قاطیش بشه مثل رقابت بی جا با دیگران و مقایسه و حرص خوردن بی مورد و حسادته همین. چون زمان و عمر به شدت گذراست و زندگی خیلی کوتاهه

برای من عین گیمه. بازی می کنی چالش ها رو رد می کنی میری مرحله بعد

چالش ها رو رد نکنی چالش مشابه میاد سر راهت. اونقدر این مشکلات مثل هم تو زندگیت تکرار میشه تا تو درسی ک لازمه ازشون بگیری و بری مرحله بالاتر کمال

قدرت خداست چون از ذات خودشیم و این دنیا رحمی برای تکامل ماست.

اگه موفق نشیم دنیای بعد مثل جنینی ک تو بارداری سختی بوده، باید یه سری سختی ها و عوارض رو تحمل کنیم تا در نهایت مثل نور خدا پاک و متعالی بشیم

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

برای من عین گیمه. بازی می کنی چالش ها رو رد می کنی میری مرحله بعدچالش ها رو رد نکنی چالش مشابه میاد ...

خب چرا اخه برای چی کلمه خدا از چی اومده و چرا با فکرش اروم میشیم کلا متوجه نمیشم

خب چرا اخه برای چی کلمه خدا از چی اومده و چرا با فکرش اروم میشیم کلا متوجه نمیشم

در چیستی خدا سوال داری الان؟

قرآن با معنی بخون اگه هم مذهبیم با هم

جواب تمام سوالاتت هست.

خداوند از روح خودش در ما دمیده. حالا برای چی دمیده؟ چون واجب الوجوبه و رحمانیت کامل یعنی به هر موجودی که امکانی برای موجودیت داشته باشه، امکان خلق شدن داده

اما بهتره جواب سوالاتتون از کسی بخوای ک در این زمینه تحصیل کرده تا با حرفای من و بقیه گمراه نشی💕

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...