2777
2789
عنوان

بامداد خمار ❤️

155 بازدید | 24 پست

چقد ما دخترا هممون محبوبه رو درک میکنیم ، اون ترسش از خانواده ، ترس از پدرش ، خجالتش ، یاغی گریش ، سردرگمیش

چقد ما هممون محبوبه بودیم

راستی بیاید بگید رحیم رو میپسندین یا منصورو

من خودم عشق بین محبوبه و رحیم رو خیلی دوست دارم♥️🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اون انتخابش خودش و بدبخت کرد پسر عموش واقعا عشقش واقعی بود

گاهی آدم با عقل و منطق باید انتخاب کنه

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

منم احساس کردم داستان زندگی خودمه با این که مگس نرم کنارم نبوده چون هر دو مون به چیزی دل بستیم که برای ما نبود من متصور شخصیت بهتری داره ولی چه فایده عشقش یه طرفه اسرولی اصلان از رحیمم بدتر بود از همون اول کلا خیلی مغرور بود من حس می کردم زن اولشم خودش کشته بوده

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

فیلمش خیلی با کتابش متفاوته اصلا خوب نساختن فکر کنم عروسی محبوبه و رحیم قسمت ۶۰ بیفته با این روند پیشرفت سریال

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

خودشو درک میکنم ..ولی به نظر من چون در فشاره محبوبه ...این راه فرار رو فکر میکنه رحیمه ...ویه علاقه الکی بهش پیدا کرده ...پسره اصلا اصلا اصلا درحد واندازه دوست داشته شدن محبوبه نیست ..درادامه فیلم بی لیاقتیش ثابت میشه ..البته توکتابش جزئیات رو قشنگتر گفته ..که از همون اول میفهمی رحیم آدم درستی واسه محبوبه نیست

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "