2777
2789
عنوان

ازمایش خون

59 بازدید | 10 پست

من هر وقت میرم ازمایش خون بدم چکاپ کامل ۸ تا ۱۰ از این شیشه ها خون میگیرن ازم بعد کاملم پر میکنه خب یکم کردی بسه بعد مشکل اینه که ماه بعد کلا پریود نمیشم هر وقت خون میدم پریودم کلا قطع میشه به نظرتون به خاطر چیه چون خون میدم اینجوری میشه

شما میرید هم همینقد خون میگیرن یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خون که چاه نداره خشک بشه اندازه نیازشون باید بگیرن شاید نیاز به تکرار داشته باشه برای نتیجه دق ...

میدونم ولی از هر کی میپرسم اصلا این مشکلو نداره چرا من اینحوری میشم پس

استرس شاید

اره از امپول خیلی میترسم رگمم همیشه موقع ازمایش گم میشه هی میگن استرس نداشته باش رگت پیدا نمیشه تازه ابرو ریزی بدتر اینه پاهامم شروع میکنه لرزیدن ابروم میره اون دفعه قبلی رفتم اقا گفت چرا میلرزی یه امپوله اینا تموم شد من هیچی نمیگفتم فقط نگاه میکردم اونم لبخند طده بود بیشعور تازه بعدشم گریه کردم با صدای بلندا مامانم گفت زشته خرس گنده ای شدی گریه میکنی یه داستانی دارم سر ازمایش خون قبل رفتن خیلی رو خودم کار میکنمولی اونجا میرسم همش یادم میره

خون شما به درد اونا نمیخوره ک حتما لازمه اونقدر میگیرنچکاپ هم ک هرماه نمیری نهایت سالی یبار دوسال یب ...

نه من در سال ۴ بار میرم مریضی ها خیلی زیاد شده مامانم همش میگه برم از اذر تا الان این چهارمین باره دارم میرم

نه من در سال ۴ بار میرم مریضی ها خیلی زیاد شده مامانم همش میگه برم از اذر تا الان این چهارمین باره د ...

هر ۳ماه خب میری ازمایش؟؟؟؟؟

زیاد نیست؟؟؟؟؟

والا مادرشوهر من بیماری زمینه ای داره درسال ۴بار آزمایش نمیره

یک مادر دهه ۷۰