2777
2789
عنوان

نیمو nimo

130 بازدید | 12 پست

اون دختره از خونشون فرار کرده رفته تهران گم شده تو چی

تو کدوم گوری گم شدی که سه روزi جواب منو نمیدی نیمو

ni

پروفایل خودمم نه من حوصلتون رو ندارم

خب برو به خودش بگو احمق

🌞دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

هنوز حوصله نداری سیسی😂

حوصله چی چخبره😂

🌞دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از ترس من تاپیکتو قفل کردی جوجه؟اینقدر حقیقت تلخه؟نوچ نوچ گناه داری برو زیر پتو گریه کنبااین تاپیکات ...

یاشه همون که تو میگی

چرا انقدر حرصی شدی ابجی کلیک کردی رو من ؟

بکش بیرون حوصلتو ندارم اول صبحی بیکار

کلا میگم😂

خب

ولا نمیدونم اسی چرا اینجا مطرحش، میکنه

خب چیکار کنیم الان ما پیداش کنیم واست😂😂

پ ن اینکه تو اول صبح کار عظیمی داریوالا من میرم چون شخصیتم اجازه نمیده تو همچین تاپیکایی باشم

شخصیت نداشتت اجازه نمیده؟

@niniyar

لطفا بگین ادامه ندن بحثو من دوست ندارم به یک خانم پا به سن گذاشته که جای مادرمو دارو توهین کنم