2777
2789
عنوان

دیتت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 110 پست
من که پارتنرم میاد تو محله مون دنبالم بعد برمیگزدونه از محله ما کع بدتر نیست😄بیخیال بایا

خب اگه با این طرف نشد فردا یه خواستگار موجه براش بیاد که دوست دارن عروسشون هم موجه باشه

اسی چیکار کنه اون وقت؟

فعلا هیچ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی بنظرم اگ میخای تو شهر خودت رل بزنی وقتی ارزش داره ک خیلی خیلی از هم خوشتون بیاد و قصد ازدواج باش ...

اره عزیزم متوجه ام چی میگی،اینم دیت اولمونه وگرنه خودشم مث سگ میترسه فامیلا ببیننممون😂😂😂

این دیته تموم بشه تا ماه دیگه اصلا اسمشم نمیاره،بعدشم احتمالا دفعات بعدی بریم مرکز استان کافه و اینا

پدر مادرت گیر نمیدن

ندیدن که😄 یه کوچه بالاتر میاد

بهش میگم نیا من اسنپ میگیرم میام خیابونی جایی میگه نه

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

وای خدا رحم کنه ،،اره من میشناسمش همه هم میشناسنش،نمیدونم بخدا روزی صد بار میگه اصلا هرچی تو بگی ولی ...

اگه میشناسیش خب خوبه دیگه

یه چیز دفاعی بذار تو کیفت

همینکه بدونی یه چیزی همراته استرست کمتر میشه بخصوص خوش دست و کوچیک باشه و تمرین کن چطوری سریع درش بیاری خخخ

یه کیفی رو ترجیحا بردار که زیپی نباشه هی سه ساعت زیپو بکشی تا اون دفاعیتو در بیاری

درست نمیشه غصه بخور

خب اگه با این طرف نشد فردا یه خواستگار موجه براش بیاد که دوست دارن عروسشون هم موجه باشهاسی چیکار کنه ...

خوب آره دیگه اگه حساسه نباسد بره اگه هم میره تو فاز دوستی که ایم چیزا هم هست

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

اگه میشناسیش خب خوبه دیگهیه چیز دفاعی بذار تو کیفت همینکه بدونی یه چیزی همراته استرست کمتر میشه بخصو ...

وای خودش انقد گندس و ورزشکار و اینا فک کنم قمه هم ببرم از پسش بر نیام😂😂💔💔

لابد شهر بزرگی و تنها میتونی بری بیرون

آره ولی خوب محله ای که هستم همه میشناسن بهش میگم نیا تو محل میاد.برگشتنی هم حسش نیست از جای دورتر بزگزدم میاد تو محل

فکز میکنن اسنپه

پسره اصلا خبر ندارم گفتم خانواده ام اصلا گیر نمیدن 😂 گفتم بذار اتو ندم دستش،ولله بخدا دوستای من صدت ...

اون دوستات اینده شون دیدن داره🙌🏻

یه مدت پیش یکی همینجا تاپیک زده بود با یکی ازدواج کرده

دوس پسر قبلی اش چندتا فیلم نشون شوهره داره برای اثبات باهم بودنشون

بعد چندتا دروغ هم گذاشته روش تحویل شوهره داره

شوهرش هم چون دیده پسره با زنش رابطه عاطفی قبلا داشته با خودش گفته پس لااابد بقیه حرفاشم درسته

گند زده بوده به اعتماد بین زن و شوهر

ول کن این خوشگذرونی ها رو