2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 36 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی ب ژن داره قد پدرش اینقد هست قدش یا ب شما میره یا خاله و عمه ای قد دختر ب پدر نمیره

عمه داره کوتاه ولی فکر نکنم به اون رفته باشه چون از نظر قیافه اصلا شبیهش نیست دیگه قد رو نمیدونم

خوبه قدش متعادله،ای کاش به دخترم میگفتن درخت چنار،ولی نمیگفتن کوچولو

عزیزم یچیزی میگم گوش کن

بقیه مسخره اش میکنن شما اصلا نگو که کوتاهی

من دخترم خییییلی ریزه اس بعد پاهاش کوتاهه شلوار جین کوتاه میپوشه رفیقاش بش میگن شلوار کوتاه قدتو کوتاهتر نشون میده

ولی بنظر من خییییلیم گوگولی میشه

اومد گف بمن گفتم غلط کردن از حسودیشونه من مادرتم میگم بهت میاد

یه حرف ساده کوهی از اعتماد بنفس میسازه تو وجود یه دختر به اون سنی

پس چی میگن دختر کوچولو موچولو بغلیه مردا دوس دارن

واقعنم دختر این قدی خییییلی گوگولیه عین الناز حبیبی

ولی تا ۱۷ نگران نباش

خاله خودم دو سال ازم کوچیکتر بود همیشه ناراحت بود چرا قدش مثه من بلند نیس من ازدواج کردم بعد چند سال دیدمش که اون شد ۱۷ سالش یهو دیدم واااای چقد قدبلند شده

بخدا باور کن دختر شما هم تا ۱۵۸ اینا میاد بالا 🥰

عزیزم یچیزی میگم گوش کن بقیه مسخره اش میکنن شما اصلا نگو که کوتاهی من دخترم خییییلی ریزه اس بعد پاها ...

بله درسته اما دختر شما زیاد قد کوتاه نیست چرا اینو بهش میگن،یادتون نمیاد نوجوانی همون 14یا 15سالگی قدش چند بود؟

بله درسته اما دختر شما زیاد قد کوتاه نیست چرا اینو بهش میگن،یادتون نمیاد نوجوانی همون 14یا 15سالگی ق ...

چرا واقعن قدش کوتاهه دختر من

آخه هرجامیریم همه میگن مثه خودت قدبلند نشده ریزه اس

عمهاشم همینن مجردی ریزه مانکن یهو سنشون که از بیست رد میشه چاق شدن

من خودم توپرم

من خودم همیشه حرص میخورم چرا هیکل و اندامش بخودم نرف

ولی پسرم دقیقا عین خودم شده

چرا واقعن قدش کوتاهه دختر من آخه هرجامیریم همه میگن مثه خودت قدبلند نشده ریزه اس عمهاشم همینن مجردی ...

شاید نظر شما اینجوری باشه اما به نظر من اینجور نیست من ارزو داشتم دخترم حداقل 160بود قدش،دختر شما سه سانت از خود من بلندتره،کوتاه تر از اون هم هست،خواهر زاده من 155 هست قدش