2777
2789
عنوان

زن ستیزی تا کی

215 بازدید | 17 پست

بابا دختره سر اینکه چهارتا پسر بخندن یا مثلا خفن بشه جلو اونا میاد به همجنس خودش میزنه وای برام امشب پیش اومد فقط تا الان تو شوکم

انسان باشید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست صمیمی من به یه پسر غریبه که اصلا نمیشناختش انقدر بد ما رو گفته بود پسره دلش سوخت اومد به ما گفت فلانی داره این حرفارو راجع بهتون میزنه مار بود نه دوست صمیمی

بعضیا شیطانن

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

ت بازار دخترا داد میزد برای جلب توجه میگف اززز اووووننن خوشت اومده اونکه خیلی زشته من اونو میبینم حالم بد میشه از قیافش

حالا قیافه خودش نگاه کنه بعد درمورد هم جنس خودش گیش پسر اینطوری بگه

و هم برای توجه تو بازار پیش پسرا

مردا ریپلای نکنن❌❌حالم از مردای سایت بهم میخوره تاحالا آنقدر آدم حقیر یجا ندیده بودم وقتی میگی برین اینجا جاتون نیست بدبختا باز میمونن خیلی بدبختین ❌❌❌❌ریپلای نکنید و درخواست ندید حالیت شد ؟نشد ۱۰۰۰ بار بخون حالیت شه ❌❌❌❌

دلم میخواد خفشون کنم پیکمی های مونده

اینا خانم پیازن

مردا ریپلای نکنن❌❌حالم از مردای سایت بهم میخوره تاحالا آنقدر آدم حقیر یجا ندیده بودم وقتی میگی برین اینجا جاتون نیست بدبختا باز میمونن خیلی بدبختین ❌❌❌❌ریپلای نکنید و درخواست ندید حالیت شد ؟نشد ۱۰۰۰ بار بخون حالیت شه ❌❌❌❌

بعد من بهش گفتم میگفتت نه تو حسودی میکنی و من خوشگلترم فک کن من دو سال با این عنتر خانوم دوست بودم

باز من یه دوست دارم تو خیابون ک راه میریم تا پسر میبینه داد میزنه وای من کوشولو ام منو جا گذاشتی حالا همچی میگه انگار من قول مرحله اخرم

انسان باشید.