2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

301 بازدید | 21 پست

بهش گفتن سر کار برو تا اوضاع مالیمون بهتر بشه. گفت همینی که هست من آدمی نیستم که دو شیفت سر کار برم بعد هم مثل وحشیها منو از تخت کشید پایین و دستام رو اونقدر محکم فشار داد که بعد از ۳روز هنوز جای کبودیها مونده. بعد گوشی رو برداشت که زنگ بزنه به پدرم که آرزوی بدبخت شدنم رو داره و بهش بگه بیا دخترت رو ببر! من به زور گوشیو ازش گرفتم. گوشیشو پرت کرد خودش و صفحه گوشیش شکست. ظرفهای آشپزخونه رو پرت کرد و شکست. از نظر مالی مستقیم اما خیلی بیکس و کارم. نمیدونم چیکار کنم. سر کار نمیره همون ۱شیفت رو هم.

از دلم محبتش رفته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این چه وضعیه که توش موندی؟ با این حرفا که بی کس و کاری و فلان خودتو گول نزن که تو این باتلاق بمونی
خودت برای خودت بسی
خودت کس خودت باش و زندگیتو نجات بده

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

میخوای زور بگی دو شیفت بره سر کار

زور بگی برای زمانیه که ایشون همسرش رو کتک زده باشه و مجبورش کرده باشه که بره سر کار
وقتی فقط حرف زده و اون وحشی زدتش زور از جای دیگه ست

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

بابا بهش گیر نده

ببین چیکارش کردی که اینطوری شده

زبونت حتما نیش داره

خرش کن با زبون ادمیزاد حالیش کن نفهمو

بعدم بخواد نره سرکار خرجتون و کرایه تون چی میشه

اون خودش بع فکر هست

تو بهش زیادی گیر میدی حتما

اگر شرایط داری جدا شو

میترسم جدا بشم و تنهاتر بشم

ولی دارم به جدایی هم فکر میکنم

نه محبتی ازش میبینم و نه حس مسئولیتی به زندگی داره.

تنها دلخوشیام اینه که خیانت نمیکنه!

اگه ازش جدا بشم همه میگن من بد بودم چونکه جلوی همه خودش رو خیلی خوب جلوه میده و من هم خیلی تعریفش رو پیش بقیه میکنم. قبلا تعریف میکردم که دلگرم بشه به زندگی بلکه تغییر کنه ولی خیلی احمق بودم

زورم به هیکل گاویاش نمیرسهباورم نمیشه این همون آدمی باشه که باهاش ازدواج کردم

من همه فکر م میره که تو بهش زور میگی زبونت تنده

کج بشین راست بگو

نمیگم باید بزندت که الهی دستاش بشکنه که بفهمه نباید دست روی زن بلند کنه

همین امشبم بشکنه به صبح نرسه

ولی نوع حرف زدنت چطوری بود

بابا بهش گیر ندهببین چیکارش کردی که اینطوری شدهزبونت حتما نیش دارهخرش کن با زبون ادمیزاد حالیش کن نف ...

گیر نمیدم به خدا

نازکتر از گل بهش نگفتم هیچوقت

هر درخواستی ازش داشته باشم اصلا اهمیت نمیده. دیگه اوضاع مالی خیلی خرابه که تا سر ماه نمیرسه پولش. مسافرت و تفریح و کادو که اصلا ندارم. خرج لباس و ارایشگاه اصصلا ندارم. نمیدونم چیکار کنم.