2777
2789
عنوان

یکی دوماهه زندگیم

313 بازدید | 29 پست

احساس میکنم قفل شده

همه چی افتضاح داره پیش میره.

دست و دلم ب کارای خونه نمیره با زووور کاری میکنم.

همش با شوهرم باهم دعوا داریم خسته شدم بهش میگم بالا چشت ابروئه یه چی میگه منم ۴تا میگم بعد بدترش میکنه... بعد اشتی میکنیم شاید ب فاصله ۱روز باز همونطور...

از اونطرف نا ندارم از جام پاشم حالم بده حال روحیم. احساس مرگ میکنم فقط بخاطر بچم پا میشم ک بهش برسم.

از طرف دیگه اصلااا از هیچی خوشحال نمیشم انگیزه هام، هدفام خود بخود رفتن. نمیدونم چم شده

کاش یه راهی بود ازین منجلاب بیام بیرون

برا زندگیت برنامه بچین به خودت برس خودت اولویت بزار با چیزای کوچیک خودت خوشحال کن خرید کن برای خودت ...

کلا رو برنانه پیش میرفتم. دفترم روزی نبود خالی باشه. نمیدونم چم شده دستم ب هیچی نمیره هیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا زندگیت برنامه بچین به خودت برس خودت اولویت بزار با چیزای کوچیک خودت خوشحال کن خرید کن برای خودت باشگاه برو

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دیگه چیا؟ دعای مجربچنددد روزه میخام یه چله شروع کنم نمیتونم اصلا یجور عجیبی شدم خدایا

مداومت کن به همین ذکر

ختم دو ماهه استغفار اگر نتونستی پیدا کنی بگو برات بفرستم

چله برندار حالتو بدتر میکنه

مداومت کن به همین ذکر ختم دو ماهه استغفار اگر نتونستی پیدا کنی بگو برات بفرستم چله برندار حالتو بدتر ...

نمیدونم ختم دوماهه چیه

چرا چله برندارم؟ اولین باره میشنوم

با هنر خودتون را سرگرم کنید، معجزه می کنه

شاید درآمد مالی هم به همراه بیاره، ولی شما برای حال خوب خودتون شروع کنید

هر هنری که بلدید: بافتنی، خیاطی، آشپزی، گلسازی ، گلدوزی، رباندوزی، هر چی فرقی نمیکنه

من خودم افسردگی بعد از زایمانم که همزمان پدر عزیزم را هم از دست دادم با هنر درمان کردم

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش                    میسپارم به تو از دست حسود چمنش
مداومت کن به همین ذکر ختم دو ماهه استغفار اگر نتونستی پیدا کنی بگو برات بفرستم چله برندار حالتو بدتر ...

من دادم انجام میدم این استغفار دو ماهه رو واقعا جواب میده من به نیت پول دست اومده یا در اومدن وام دارم میخونم دعا کن برامون

🤍✨

با هنر خودتون را سرگرم کنید، معجزه می کنهشاید درآمد مالی هم به همراه بیاره، ولی شما برای حال خوب خود ...

باورت میشه ب همه چی علاقمو از دست دادم

چندروزه بچم میگه کیک درست کن نمیتونم بخدا دست و دلم نمیره نمیتونم

نمیخامم طولانی شه دارم اون طفلکو اذیت میکنم.

تازگیا چرخ گرفتم همون روز یه شلوار دوختم خیلی حس خوبی داشت ولی دیگه تموم. دیگه حوصلم رفت باز

نمیدونم ختم دوماهه چیهچرا چله برندارم؟ اولین باره میشنوم

امام صادق(علیهالسلام) نقل شده است: هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پیدرپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده میشود یا گنجی از مال و ثروت روزیاش میگردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

نکته: بهتر است این استغفار از اول ماه قمری شروع شود؛ مثلاً از آغاز ماه رجب تا پایان ماه شعبان. و چنانچه ماه قمری ۲۹ روزه بود، بهتر است ۳۰ روزه محاسبه شده و در مجموع ۶۰ روز پشت سر هم انجام شود.

وقتی سنگینی چله حالتو بد میکنه حداقل اسم چله رو نزار روی دعا میفرستم برات دعای دوماه رو عالیه بخون

ممنون میشم عزیزم دیگه ب هر ریسمان چنگ میزنم حالم بهتر شه خدا کنه ب دادم برسه