abcd_ مدیر استارتر عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1836 عنوان کمک کمک 48 بازدید | 4 پست تو ایتا نمیدونم بلاک هستم یا نه پروفایل معلومه آخرین بازدید هفته ی پیش هست میدونم دیر به دیر میاد ایتا پیام دادم الان نگاه کردم دو تیک خورده پیام های قبلیم با اینکه میدید و جواب میداد یک تیک خورده یعنی بلاکم یا نه دیده یا نه 1405/05/18 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درستمیشه عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 2416 مزخرف ترین پیامرسانا همینان، ک معلوم نیس چی ب چیه،طرف مثلا دو سه روز آنلاین نشده میزنه یه هفته پیش،یا یوقتایی مخاطب اصلا سین نزده الکی سین زده شده میزنه، کلا ایتا روبیکا بنظرم خیلی داغونه اوصاشون هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
abcd_ مدیر استارتر عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1836 مزخرف ترین پیامرسانا همینان، ک معلوم نیس چی ب چیه،طرف مثلا دو سه روز آنلاین نشده میزنه یه هفته پیش،ی ... وای آره خیلییی نمیدونم الان بلاکم کرده یا نه
درستمیشه عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 2416 وای آره خیلییی نمیدونم الان بلاکم کرده یا نه کلا معلوم نیس هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.