2777
2789
عنوان

نگهداري سگ

140 بازدید | 23 پست

٧ ماه پيش يه سك يه ماهه يه اشناداد بهم منم گفتم ازين كوجولوهاست بزرگش كردم الان ماشالله خيلي رشد كرده، وابستشم اونم بي نهايت ولي تو اپارتمانم ، همسايه ها شاكين چي كنم😔😔😔😔😔😔😔 ميدونم اگه بخوام بدم. بره حيووني دق ميكنه خودمم بدتر ازين

تورو خدا توی آپارتمان به فکر مردم هم باشید صداش واقعا آزار دهنده ست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا 🥺نمیدونم شاید همسایه ها هم حق داشته باشن ولی این تجربه رو داشتم، خیلیییی سخته 🥲 💔

بله خب حق دارن ولي باور كنيد خيلياشون اذيت و ازارشون از حيوون من بيشتره، شما چي كردي؟

من بودم خونه ویلایی میگرفتم ولی حیوون خونگیمو ول نمیکردم اون به خواسته و خودخواهی من کنار من مونده و ...

دقيقا تو فكرشم ولي شرايط ميدونيد كه سخته يكم زمان ميبره

به هیچ توجیهی حق همسایه آزاری ندارید.بارِ انتخابِ خودخواهانه شما و بهره کشی شما از یک سگ به عنوان اس ...

اسباب بازي نيست من بهش بناه دادم جايي كه به دنيا اوند يه كارگاه كثيف بود كه صاحبش همونجور اين زبون بسته هارو ول كرده بود تو خاك و خل

همسايه ها خودشون ساعت ٣ صبح بلند بلند حرف ميزنن ميخندنن پنجره ام باز ، در پاركينگو چنان ميكوبن ادم فك ميكنه بمب زدن ولي فقط يه چيز بلدن حيوون نبايد باشه

بله خب حق دارن ولي باور كنيد خيلياشون اذيت و ازارشون از حيوون من بيشتره، شما چي كردي؟

دقیقا , همسایه بیشعور و دعانویس و جادوگر ما همش گیر میداد ، ببین خدا شاهده هر دو سه روز یک بار تخم مرغ روش نمیدونم چیا مینوشت میندازخت دم درمون

هیچی دیگه منم مثل خودش ، زنگ زدم مامور اومد تعهد داد ، کل همسایه ها هم ، دیدن حالشو جا آوردم

چاره ای نداشتم ، دادم داییم نگه داری کنه ، دیگه وابستگیه دوتامونم کم شده

حرامزادهها توجه بفرمایید که حوصله هیچ کدومتون رو ندارم 📿

دقیقا , همسایه بیشعور و دعانویس و جادوگر ما همش گیر میداد ، ببین خدا شاهده هر دو سه روز یک بار تخم م ...

خيلي كاراشون باعث ازاره ، حالا خوبه كه خيالتون راحته دست اشنا داديد