2777
2789
عنوان

شوهر ظالم

161 بازدید | 10 پست

دلم از دست شوهرم خونه. سالهاست دریغ از یک بغل عاشقانه. پانزده ساله خونه باباش زندگی میکنم و هزار بدبختی کشیدم. خرج همه چیزمم بابام میده. این اقا دریغ از یک ریال در ماه. پریروز دارم لباساشو اتو میزنم ازم میگیره و کلی غر که اتو زدن بلد نیستی. مرتیکه وسواسی. شب عروسی تو تالار حلو همه سرم داد زد. بشدت تعصبی خسیس عصبی ووووحاضر نشد بچه دوم بیاد. دلم برا دخترمم کبابه. تنها و با یک پدر خسیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن عاقل با این وضعیت بچه دوم؟ والا خوبه راضی نشده توی این خانواده یه بچه دیگ قربونی نشده

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بازم دستش درد نکنه حداقل یه جا رو عاقلانه عمل کرده

حالا مگه همه دو تا و سه تان

بچه های من و خیلی های دیگه هم تنهام اتفاقا در آینده متوجه میشن چه لطفی بهشون کردیم تک نکهشون داشتیم

بچه دوم میخوای چیکار

بخدا میدونم اصلا به صلاحم نیست اما چکار کنم دلم خونه. هر شب تو خواب نگاه به دخترم میکنم و اشک میریزم که تنهاست. شرایط مالیم هم خیلی خرابه. بداخلاقه. اصلا محبت صفر. ارزو بدلم مونده یبار بغلم کنه وووو داستان زندگیم رو بخام بنویسم قطعا رمان میشه

بخدا میدونم اصلا به صلاحم نیست اما چکار کنم دلم خونه. هر شب تو خواب نگاه به دخترم میکنم و اشک میریزم ...

عزیز دلم ببین منم ی دونه پسر دارم تنهاست با اینکه شرایطم خوبه میتونم بیارم باز بخاطر دعوا هایی ک هر از گاهی میکنیم ه بچه دوم فک نمیکنم

شما با این شرایط زندگی اصلا فک نکن هیچوقت خودت با بچت دوست باش چاره ای نیست ی طفل معصوم دیگرم بدبخت نکنید گناه داره

🖤

عزیز دلم ببین منم ی دونه پسر دارم تنهاست با اینکه شرایطم خوبه میتونم بیارم باز بخاطر دعوا هایی ک هر ...

واقعاخدا کجاست چرا هر چی صداش میزنم جواب نمیده. بخدا تو فکر خودکشی میرم و بخاطر بچم پشیمون میشم. دیروز میخاستم فرمون ماشینو بچرخونم سرعت شوهرم زیاد بود که تصادف بشه بمیره راحت شم باز یاد بچم افتادم واقعا خدا کجاییی. اخه بوسیدن همسر انقدر سخته همه چیز شده برام عقده