2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ممکن نباشه😂 منم بعد شیش هفت سال چهارصدتامشما خیلی فعال بودی😂

🤦🏻♀️😂😂😂😂😂 آره واقعا خاک تو سرم

بابا من یکی مهربون بهم کامنت بدم میوفتم رو دور تعارف صد بار آرزو و دعای خوب میکنم و بعد صد بار استیکر خالی میفرستم

وگرنه زیادم فعال نبودم

به هر ریپلایی هم واکنش میدم و هر کامنتی هم مه توی تاپیکای خودم بذارم ریپلای میکنم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

شما الان نهایت اینو لایک کنی😂😂😂 ما مثل هم نیستیم

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

🤦🏻♀️😂😂😂😂😂 آره واقعا خاک تو سرمبابا من یکی مهربون بهم کامنت بدم میوفتم رو دور تعارف صد بار آرز ...

نه بابا من جواب همه رو میدم فقط خیلی دیر به دیر میام شاید چند ماه یکبار

حالا اوکیه تا وقتی از کار و زندگی نندازت یه سری هارو میبینم انگار شیفت دارن هر روز چند ساعت وقت میذارن اینجا😂

تنها شکستی بیهودست که فاقد مبارزه باشد!🌿

نه بابا من جواب همه رو میدم فقط خیلی دیر به دیر میام شاید چند ماه یکبارحالا اوکیه تا وقتی از کار و ز ...

من از همونا شدم متاسفانه البته نبودم الان دارم خودمو بدبخت میکنم

🤝🤝🤝💕✨

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

🤦🏻♀️😂😂😂😂😂 آره واقعا خاک تو سرمبابا من یکی مهربون بهم کامنت بدم میوفتم رو دور تعارف صد بار آرز ...

عههه ینی اگر برای یه ادم دیگه هم کامنت بزاریم به پست هامون اظافهه میش؟

عههه ینی اگر برای یه ادم دیگه هم کامنت بزاریم به پست هامون اظافهه میش؟

آره فکر کنم

حسس میکنم حرف هایی که به مردم میزنم بیشتر مورد توجه قرار میگیره بیشتر اعتماد میکنن و اینک با کلاسه

فعک نکنم

والا من که هر حرفی میزنم ایگنورم میکنن😂😂😂