2777
2789

که بود و چه کرد؟

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

والا هیتی نیست،حقیقته

طرف مطلقا خوب ک نیست چون شما فنشی

و واقعا کارزشتی نیست بنظرت تاپیک فیک بزنی و مردمو مسخره کنی و این سایتو؟ ب عنوان عضوی ازاینجا بهت برنمیخوره؟

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا هیتی نیست،حقیقتهطرف مطلقا خوب ک نیست چون شما فنشیو واقعا کارزشتی نیست بنظرت تاپیک فیک بزنی و مر ...

خب قربونت روزی هزار نفر تاپیک فیک میزنن اینجا اونم یکیش

خب قربونت روزی هزار نفر تاپیک فیک میزنن اینجا اونم یکیش

ببین اینا بچه سال و مریض و.. فیک میزنن میخندن نهایت

دیگ نمیان فیلم بگیرن پخشش کنن

ببین اینا بچه سال و مریض و.. فیک میزنن میخندن نهایت دیگ نمیان فیلم بگیرن پخشش کنن

وا

خب وقتی میخوای یه سایتی رو معرفی کنی باید توش یه کاری انجام بدی دیگه

سایت تبادل نظره

اینم خب نمیاد از زندگیش تاپیک واقعی بزنه ک

میاد یه چیز خنده دار میگه واکنش مردم رو ببینه

بعدم تامیک فیک از خودش بوده و مال خودشو پخش کرده زندگی شخصی یکی دیگه رو ک پخش نکرده

این سایت خیلی سمه چیزای مسخره هم توش زیاده واسه همین اصن بعضیا میان توش

چقدر همه چیو جدی میگیرین

سایت عمومیه فیلم پخش کردن از این سایت والا بنظر من ایرادی نداره

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

واخب وقتی میخوای یه سایتی رو معرفی کنی باید توش یه کاری انجام بدی دیگهسایت تبادل نظرهاینم خب نمیاد ا ...

سایت مث اینجا زیاده

وا هم نداره وقتی اومدن همرو مسخره کردن جرات نداری بگی تو نی نی سایتی هزارتا حرف بهت میزنن بخاطر همین کلیپا

جدا ازاین من ب شخصه تاپیک فیک رو توهین میدونم و دیگ اینک طرف بره کلیپ بگیره نظرات مردمم مسخره کنه

سایت مث اینجا زیاده وا هم نداره وقتی اومدن همرو مسخره کردن جرات نداری بگی تو نی نی سایتی هزارتا حرف ...

مگه از نظر شما کلیپ گرفته و مسخره کرده ک بهت توهین شه

نینی یایت هم یه سایتی هست ک همه به صورت ناشناس توش فعالیت دارن و زندگیشونو در میون میذارن هیچکس به هرحال نمیگه ک تو این سایته تعجب میکنم سما اصلا به کسی گفتی تو این سایت هستی

نیکی خیلی دختر خوبیه فکر نکنم جز ویدیوش از نی نی سایت چیز دیگه ای ازش دیده باشی، فک نکنم همون کلیپ نی نی سایتشم دیده باشی چون نیکی توش به هیچکی توهین و اینا نکرد اصلا

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

مگه از نظر شما کلیپ گرفته و مسخره کرده ک بهت توهین شهنینی یایت هم یه سایتی هست ک همه به صورت ناشناس ...

مگرمن گفتم دختربدیه؟اتفاقا کلیپم ازش زیاد دیدم

اما من کسیک ب خودش حق میده دیگرانو دست بندازه و مسخره کنه خوشم نمیاد خیلیا دوست نداشتن اکانتشو دیده شه ولی متاسفانه شده