2777
2789
عنوان

خیالت خیلی مهم

517 بازدید | 65 پست

سلام چرا همش در مورد خیالت میگید

واقعا من که پسرم میترسم یک دختر خوب پیدا کنم

خودم همش سر کار و برنامه آخر شب و وقتی بتونم میام اینجا تا یکم اوضاع زندگی باخبر بشم

ولی همه میگن خیانت آخه چجوری دلشون میاد

من بهم خیانت شد ولی همیشه خودم مقصر می دونستم میدونی چرا؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون که بیش از حد خودش بهش توجه کردم آدم که بیشتر از خودش بهش توجه کنی لبریز میشه

افرین

دفعه بعد دیگه این کارو نکن

همین چیزا میشه تجربه درس زندگی دیگه

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

افرین دفعه بعد دیگه این کارو نکن همین چیزا میشه تجربه درس زندگی دیگه

چشم. یکم سخت بود خیلی بهم بر خورد با این شرایط هیچ دوست دختری ندارم نمیخوام. دختری توی زندگیم باشه که خدای نکرده بهش دست بزنم و بعداً قسمت نشه ولی اونها کار من عقب ماندگی و دور از روشنفکری میدونن

چشم. یکم سخت بود خیلی بهم بر خورد با این شرایط هیچ دوست دختری ندارم نمیخوام. دختری توی زندگیم باشه ک ...

نمیشه ک کلا کسی نباشه

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

خوب باید یکی باشه برای زندگی که اونم اصلا نیست منم فقط کارو پیشرفت تا ببینم چی میشه

پیدا میشه

خیلی ممنون ازت همین که دلگرمی میدی یک دنیا برام ارزش داره

نمیشه گفت دلگرمی😂

ولی خوب شرایطش پیش میاد واسه همه ک با کسی اشنا بشن

ولی اینجوری نیست خیلی ها نمیخوان و وانمود میکنن و منم از این خیلی بدم میاد

نه واقعاً معلومه طرف دلی میخاد یا نه خصوصا بین دخترا کامل مشخصه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (: