2777
2789
عنوان

غش کردن

147 بازدید | 22 پست

یه سوال دلیلش چیه؟تو یه جمعی بودم یکی از دوستام غش کرد من بعد چند ساعت از بقیه دوستام پرسیدم چه حسیه چون تاحالا غش نکردم اونام گفتن مگه میشه حتی یه بارم یکی غش نکنه؟

😐😐

یعنی من بدنم قویه تاحالا غش نکردم؟

منم تجربه نکردم آن شا الله هیچوقت تجربه نکنیم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

منم تجربه نکردم آن شا الله هیچوقت تجربه نکنیم

واقعا برام سوال شده چون همه اون ۷ تا گفتن یه باررحداقل غش کردن با تعجب به من نگاه میکردن کلا نمیدونستم چطوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه ادم از حال بره نرمال نیست،شما نرمالی

من استانه تحمل دردم پایینه دردداشته باشم ازحال میرم و ی دقیقه بیشتر طول نمیکشه و واقعا متوجه نمیشم ب هوش میام فکرمیکنم خواب بودم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
واقعا برام سوال شده چون همه اون ۷ تا گفتن یه باررحداقل غش کردن با تعجب به من نگاه میکردن کلا نمیدونس ...

منم مثل توام

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

واقعا برام سوال شده چون همه اون ۷ تا گفتن یه باررحداقل غش کردن با تعجب به من نگاه میکردن کلا نمیدونس ...

icon شاید خواستن اون طرف که غش کرده معذب نشه من که نه غش کردم و نه دیدم

شمام این حالتو دارین؟من مثلا یهو دارم حرف میزنم چشام سیاهی میره سرم گیج میره بعد با مخ میرم تو زمین ...

به نظرم کم خونی گلم من وقتی شیر میدادم اینجوری میشدم ولی زمین نمیخوردم