2777
2789
عنوان

انقباض رحم

316 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من دوقلو باردارم ب پری34هفته 2روزمه..... ب انتی 34

الان یهویی کمر درد گرفتم مث درد پریه 😢 شکمم معمولیه اما کمرم درد میکنه همش فکر میکنم میخوام پری بشم کار سنگین نکردم بچه هام تکون دارن شکمم سفت نیس ب اون اندازه ک باید سفت باشه میشه راهنمایم کنید این دردا از چیه انقباضه یا چیز دیگس..... 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا جون الان قطع شد باز 

نمیخام بترسونمت عزیزم منم ک زایمان زودرس داشتم همین طوری بودم دو روز نرفتم چون هی میومد هی قطع میشد آخرش نارس شد بچم همش میگم کااااش رفته بودم همون درد اولی بازم میگم دور از جون شما و بچهاتون

نمیخام بترسونمت عزیزم منم ک زایمان زودرس داشتم همین طوری بودم دو روز نرفتم چون هی میومد هی قطع میشد ...

تا 12صبر میکنم اگه قطع نشد میرم... شمام فقط درد کمر داشتی یا شکمتم سفت میشد من بچه هام تکون میخورن ولی کمرم درد میکنه 

تا 12صبر میکنم اگه قطع نشد میرم... شمام فقط درد کمر داشتی یا شکمتم سفت میشد من بچه هام تکون میخورن و ...

من عین درد پریودی بود یه پیچ میداد ول میکرد اولش فاصله دردها شدید بود تا اینکه غروب روز دوم کم کم فاصله ها کم شد رفتم دکتر دیدم دیگه دیره نترسین لطفا فقط وظبفه خودن دونستم بگم بچه منم تکون میخورد اصلاااا هم دردش خیلی نبوو بحدی ک ببخشید من نزدیکی کردم روز بعدش مهمونم داشتم یعنی انقد دردش قابل تحمل و کم بود ان شالله هیچ مشکلی ندارین ولی محض احتیاط یه سر برین دکتر

بازم شرمنده اگه باعث نگرانی شدم ببخشید خواستم بی تفاوت بگدرم از تایپیک ولی نتونستم گفتم بگم نظر و تج ...

الهی عزیزم چقدر اذیت شدی خدا صبرت بده من فعلا درد دارم شکمم داره یکم یکم سفت میشه شوهرم میگه زودع میترسه منو ببره سیخ بزنن 

الهی عزیزم چقدر اذیت شدی خدا صبرت بده من فعلا درد دارم شکمم داره یکم یکم سفت میشه شوهرم میگه زودع می ...

ن عزیزم ببرن خدای نکرده اگه احساس خطر کنن آمپول میزنن واسه ریه شون ان شالله همون سروقت خودشون دنیا میان بحق صاحب این ماه عزیز.لطفا منو دعا کنین خدا بهم بچه بده