2777
2789
عنوان

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

119 بازدید | 11 پست

🌸🤍 (( الحمدلله رب العالمین )) 🤍🌸 به لطف و عنایت (( خداوند متعال و مهربان )) شفا گرفتم و برگشتم

اگر از شناخت و دیده خودم بخوام بگم بامرام ترین و با معرفت ترین آدم این سایت @لیلی_آگان عزیزم هستش

سلام لیلی عزیزم حالت چطوره خواهر نازم

لیلی جان عزیز خواهر

لیلی عزیزترین دوست منی با اینکه دوری ازم آبجی بزرگه یه تار موت رو با دنیا عوض نمیکنم

ببخشید اگر بی خبر گذاشتم و رفتم بیمارستان بودم

از همه دوستان که دعا کردین برام ممنونم

بعضی ها هم دیدین و رد شدین ساده ، که دعا میکنم هیچ وقت بیمار نشید

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

مریضیت چه بود

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با معرفت ترین سایتههههههه عزیزدلم

اره منم فقط تو تاپیک ها دیدم حس خوبی نسبت بهش دارم

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

اره منم فقط تو تاپیک ها دیدم حس خوبی نسبت بهش دارم

صلوات فرستادم عزیزم

از بس که گلهههخ

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

@مامان،مهدیار ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید همچنین تن خودتون و پسر گلتون تندرست ممنون که بقیه دوستان رو دعوت کرده بودید تاپیک من و دعا کرده بودن برام

خیلی مهربونی برات صلوات فرستادممممممم

@اتوبان ممنونم که برام صلوات فرستادی عزیزممم

سلام عزیزم خواهش ان شالله همیشه خبر سلامتی و عاقبت بخیریت و تاپیک بزنی خداروشکر 💟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

@مامان،مهدیار ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید همچنین تن خودتون و پسر گلتون تندرست ممنون که بقیه ...

قربونت عزیزم

ممنونم گلم

الهی همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم

در پناه حق

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙