2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

175 بازدید | 19 پست

میشه نظر بدید

من با دو نفر مشاوره برداشتم کنکوری ام

اولی شدیداً پیگیر بود و وسواس سر تستام و خوندنم فقط ساعت مطالعه رو برای روزای اول حدودا پنج ساعت داده بود و از لحاظ روحی و مشکل شدیداً حمایت میکرد

دومی ساعت مطالعه خیلی فشرده در حد ده ساعت ولی اصلا پیگیر نیست بهش پیام میدم سوال دارم بدش میاد میتوپه بهم اصلا واسه منابع راهنمایی نمیکنه در حدی بیخیاله که من نه شب گزارش کار میدم ایشون دوازده ظهر برنامه روز بعدم رو میده

من واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم همه میگن دومی قبولی بیشتر داره خودش پزشکه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمین هستی که با نفره دومتو قبول بشی؟از نظر من که فکر نکنم...

خانواده و اطرافیان میگن چون پزشکه و قبولی زیاد داره میشی

ولی خیلی بد اخلاقه و پیگیر نیست

قبولی به خودت بستگی داره نه مشاور مشاور به جای تو درس نمی خونه که اگه بخوای خودت هم میتونی با کسی که ...

کنکوری 406

اولی راحتم میگن اینجوری قبول نمیشی

قبولی به خودت بستگی داره نه مشاور

مشاور به جای تو درس نمی خونه که اگه بخوای خودت هم میتونی با کسی که راحتری خیلی خوب درس تو بخونی

چندمی؟

به راستی که تاب آوردن چقدر زیباست؛اینکه به رغم تمام سختیها همچنان بخندی.

از مت ب تو نصیحت که با این راهی پیش نمیبری چون اون خودش قبول شده با روش خودشبا پیگیری نکردن و بد خلق ...

واقعا یک هفتس باهاش برداشتم افسردگی گرفتم انقد بد اخلاقی میکنه جرعت ندارم پیام بدم بهش سوال بپرسم

خانواده و اطرافیان میگن چون پزشکه و قبولی زیاد داره میشی ولی خیلی بد اخلاقه و پیگیر نیست

از مت ب تو نصیحت که با این راهی پیش نمیبری

چون اون خودش قبول شده با روش خودش

با پیگیری نکردن و بد خلقی و بی حوصلگی چجور میخواد تو رو قبول کنه؟