2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام چیشده؟

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا).از همه مهمتر من یه may هستم

چرا چیشده

خاک تو سرم شه

برای اولین بار عاشق شدم

کسی به دلم نشست نسشت نسشت حالا نشسته اونم کی

اونم هنرجوم

همکارم

اینقد دل نکندم نکندم

دوری نکردم اما نگفتم

امروز دیدم رل زده

میخوام بگم دوستمون بهش بگه

یا میگه آره یا نه از بلاتکلیفی خیلی بهتره

سلام چیشده؟

خاک تو سرم شه

برای اولین بار عاشق شدم

کسی به دلم نشست نسشت نسشت حالا نشسته اونم کی

اونم هنرجوم

همکارم

اینقد دل نکندم نکندم

دوری نکردم اما نگفتم

امروز دیدم رل زده

مردم زنده شدم رفتم تو خودم

نه میتونم گریه کنم

نه میتونم فراموش کنم

نه میتونم دوری کنم

میخوام بگم دوستمون بهش بگه

یا میگه آره یا نه از بلاتکلیفی خیلی بهتره

خاک تو سرم شه برای اولین بار عاشق شدم کسی به دلم نشست نسشت نسشت حالا نشسته اونم کی اونم هنرجوم همکار ...

عای عزیزم قشنگ درکت میکنم حداقل بهش بگو یا میگه آره یا میگه نه

من خودم ی نفر تو فامیلمون هس هم من عاشقش شدم هم بهترین دوستم که مثل خواهرم و اونم فامیلمونه ولی دیگه بخاطر دوستم بزور بدبختی بیخیالش شدم چون دوستمو بهش ترجیح دادم 😢

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا).از همه مهمتر من یه may هستم

خاک تو سرم شه برای اولین بار عاشق شدم کسی به دلم نشست نسشت نسشت حالا نشسته اونم کی اونم هنرجوم همکار ...

آخی بهش بگو رل زده ازدواج ک نکرده

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

گفتم نمیخواد دوسم نداره

ای بابا انشالله قسمتت بهتر از اون میشه♥️واسه کسی ارزش بزار ک واست ارزش میزاره

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست