2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

105 بازدید | 13 پست

جدا شدم ،

یه مشکل کاری داشتم یکی از همکارهای رده بالا کمکم کرد.

بعد چند روز پیش بهم گفت کمک به شما برام حاشیه درست کرده.

تمام پیامها و تماس ها همه رسمی بود. و حتی من فعل مفرد هم یک مورد به کار نبردم.

ولی جدیدا هر پیام کاری که رد و بدل می شد می گفت تلفنی راجع بهش صحبت کنیم. من یکی در میان جواب می دادم.

حالا چند روز یک بار پیام میده امکان داره تماس بگیرم خدمتتون.

یکی دوبارش را جواب ندادم. بعد دیگه چون رده بالا بود گفتم بد نشه باهام جواب دادم و تماس گرفت گفت برای جابجایی کاری داشتی به من بگو، کمکی خواستی و...

و تو بعضی از تماسهاش چیزهای غیر کاری و از کارهای دیگه و.. میگه.

احساس می کنم داره زیاده روی می کنه

من همیشه خشک و رسمی جواب می دم. اگر گفت صبح بخیر من جواب می دم وقت شما بخیر و...

متاهله، انگار حس می کنم عمدا بهم گفت کمک به شما برام حاشیه درست کرده.

امروز باز پیام داده بود و تماس گرفت و دوباره اینو گفت.

البته تماسش کاری بود. ولی بعد از ساعت کاری .

چکار کنم هم برام بد نشه،. چجوری جوابش را بدم که دیگه ادامه نده .هم چون متاهله نمیخوام دیگه ادامه بده.

خواهش میکنم بدون قضاوت کمکم کنید. من واقعا معذب هستم از این موقعیت.

شاید میدونه جدا شدی برای همینه

متاسفانه خیلیا تو جامعه به خانومای مطلقه به چشم در دسترس بودن نگاه میکنن

شاید بهش نشون بدی تو رابطه ای با حلقه ای چیزی بیخیال بشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
شاید میدونه جدا شدی برای همینه متاسفانه خیلیا تو جامعه به خانومای مطلقه به چشم در دسترس بودن نگاه می ...

اره میدونه. از رده بالاهاست

به شدت هم مذهبی هست.

رفته بودم با مدیر صحبت کنم ایشون هم بود.

نگاهش را حس می کردم. سرم را اوردم بالا دیدم با لبخند داره نگاه می کنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.ایشون فکر نمیکنم صرفا جهت همکاری زنگ میزنن و یا مایل به صحبت هستن بلکه این رفتارا حنبه ی دیگه ای از نظر من داره.شما باید بهشون بگید که جز تایم کاری تحت هیچ شرایطی با شما تماس نگیرن یا اینکه پیام نده و سعی کنید حدالمکان تا جایی که میتونید نزارید چیزه ناتمومی توی محل کار باقی بمونه که نیاز داشته باشه فکر کنید شاید چون همکارتون هستن کاره مهمی از این جهت راجب کار با شما داشته باشن و نتونید جواب بدید.بهتره به رسمی بودنتون ادامه بدید و با رفتار نشون بدید که مایل به نزدیکیه ایشون به هیچ عنوان نیستید و بنابراین توی صحبت کردن نیازی به خیلی تشکر کردن.احوالپرسی یا جواب دادن هر سوال و قبول کردن هر پیشنهادی از جانب ایشون نیست و نیازه تا جایی ادامه بدید که خجالت بکشن از این رفتارشون .

سلام.ایشون فکر نمیکنم صرفا جهت همکاری زنگ میزنن و یا مایل به صحبت هستن بلکه این رفتارا حنبه ی دیگه ...

من شهرستانم، ایشون مرکز، من شرایط سختی داشتم تو کار و ایشون کمکم کرد. حالا اینطور شده

اره میدونه. از رده بالاهاستبه شدت هم مذهبی هست.رفته بودم با مدیر صحبت کنم ایشون هم بود.نگاهش را حس م ...

پس نگو مذهبی بگو مذهبی نما

آدم عاقل به زنای دیگ نگاه نمیکنه تف تو ذات هرچی اشغال مذهبی نماست

ادای کسایی که تو رابطن دربیار بیخیال بشه

۴۵ سالمه. دو تا بچه دارم

اه چقدر این مردای هول روی اعصابن که یکیو ازاین ور اذیت میکنن زنای بدبختشونو از اون ور

چشم و دلشون سیرمونی نداره

من شهرستانم، ایشون مرکز، من شرایط سختی داشتم تو کار و ایشون کمکم کرد. حالا اینطور شده

پس چون یه مقدار بیشترازهمکار باهاشون معاشرت کردید اینطور شدن اما حالا این رفتار شما بی احترامی نیست بهشون تا کی میخواید تا وقتی همکارتونه بخاطر اینکه به شما کمک هایی کرده بخواین حالا مهربون باشید یا اون لطفشون رو جبران کنید این فضای بین شما رو تغییر میده.ایشون اقای محترمی بودن لطف داشتن کمک هایی رو کردن به شما درهرصورت هم تشکر لازم رو کردید حتما منتها هر کاری در این حیطه اگه بود و تونستید بهشون جهت جبران کمک کنید دیگه دلیل نمیشه بیش از حد بخواین بهشون به اشتباه حس تمایل به صحبت یا کمک توی هر کاری رو منتقل کنید.این نظرشخصیه منه شما بهتر توی شرایط بودید اما به این فکر کنید اگه ادامه بدن به این رفتار چه رفتارهای دیگه و صحبت های دیگه ای ممکنه ازشون بشنوید و اونموقه خودتون به حرفم احتمالا میرسید

پس چون یه مقدار بیشترازهمکار باهاشون معاشرت کردید اینطور شدن اما حالا این رفتار شما بی احترامی نیست ...

من درخواستهای تماسشون را نادیده می گیرم. یا پیامهاشون را دیر جواب میدم .و کوتاه

ولی چون مافوق هستن میترسم . و بگم تو شرایطی هستم که ممکنه باز هم به کمکشون نیاز داشته باشم.

تا میام یک پیام جواب بدم انقدر دقت می کنم که کاملا رسمی باشه.

من درخواستهای تماسشون را نادیده می گیرم. یا پیامهاشون را دیر جواب میدم .و کوتاه ولی چون مافوق هستن م ...

پس به همین رفتار اگر فکر میکنید مناسبه ادامه بدید تا ببینید بعد از مدتی جوابه یا نه