2777
2789
عنوان

شمام اینطورین؟

78 بازدید | 9 پست

دختر۵ماهه دارم از اول تو شیر خوردنش مشکل داشت طوریکه فقط خوابش میگیره شیرمیخوره روز به روزم هوشیارت و بازیگوشت میشه و کم خوابتر امروزمثلا۹بیدارشده و تاالان که ساعت داره میشه۹شب کلا ۲ساعتم نخوابیده و درگیر شیر دادنم .خیلی عصبی میشم اینطوری کم شیر میخوره همسرم میگه گشنه باشه میخوره ساکت نمیمونه که

ولی باز نمیتونم حرفشو هضم کنم و همش سردرددارم و ناراحتم ولی روزایی که خوب میخوره منم حالم خیلی خوبه.میشه کمکم کنید باهام حرف بزنیدکه چیکارکنم اروم بشم

ببرش تو اتاق ساكت وتاريك دراز بكش كنارش شير بده أنشالله كه ميخوره

اتاقامون ازبس نور داره نمیتونم تاریک کنم

نمیدونم چیکارکنم فقط

فقط خداخدامیکنم به سنی برسه که پیش ما سرسفره غذا بخوره از این اشفتگی بیام بیرون.

واقعا دوران سختی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتاقامون ازبس نور داره نمیتونم تاریک کنم نمیدونم چیکارکنم فقط فقط خداخدامیکنم به سنی برسه که پیش م ...

من دخترم از سه ماهگي شير كم ميخورد تنها راهي كه نجاتم داد همين بود و اينكه شيرمو خوشمزه كردم ريحون بخور ابليمو بخور كره وخامه هم شير رو خوشمزه ميكنه حالا اتاق ساكت رو هم امتحان كن فقط پيشش دراز بكش

من دخترم از سه ماهگي شير كم ميخورد تنها راهي كه نجاتم داد همين بود و اينكه شيرمو خوشمزه كردم ريحون ب ...

خونه فقط منو دخترم هستیم کسی نیس دیگه همیشه ساکته.راستی گفتی ابلیمو؟