من که دکترم اصلا بهم مولتی ویتامین نداد! گفت همه چیز خوبه لازم نداری!!! ولی رفتم یه دکتر دیگه گفت مولتی ویتامین رو بخور...مثل اینکه تا آخر باید بخوریم...هر وقت هم تموم میشه خودم میرم دوباره از داروخانه میگیرم...بیمه هم یک قرونش رو نمیده...
عزیزم منم دکتر برام پریناتال نوشت از ۵ ماهگی ولی گفت اگه مغزها رو بخوری و هفته ای دو بار ماهی نیازی بهش نداری فقط هفته ای یه دونه میخورم تا الان که هفته ی آخرم، مولتی ویتامینا باعث افزایش وزن میشه،ولی قرص آهن من سیدرال فولیکو و فروفورت رو هر شب میخورم
دکتر منم نداد منم نمیخرم دیگه هر چی خود دکتر صلاح دونس
من با چندتا پرستار و یه دکتر زنان دیگه مشورت کردم، گفتن بخور...کلا دکتر خودم در این موارد خیلی ریلکس هست...ولی مخصوصا یکی از پرستارا گفت نیاز به آهن و کلسیمت زیاد میشه، حتی بعد از زایمان هم بخور ...منم دیگه چون چند نفر توصیه کردن، میخورم
من با چندتا پرستار و یه دکتر زنان دیگه مشورت کردم، گفتن بخور...کلا دکتر خودم در این موارد خیلی ریلکس ...
دکترم اتفاقا قرصای خارجی ویتامین دی آهن فیفول کلسیم امگا۳ داده...من معمولا وقتی دکترمو با تحقیق قبلی انتخاب کردم دیگه از بقیه نمیپرسم که هر کی یه چیز بگه
زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دکترم اتفاقا قرصای خارجی ویتامین دی آهن فیفول کلسیم امگا۳ داده...من معمولا وقتی دکترمو با تحقیق قبلی ...
درستش هم همینه که ادم به یه دکتر اعتماد کنه و هرچی همون گفت اجرا کنه....من متاسفانه دکتر اصلیم موقع زایمان خارجه، برای همین مجبور شدم یه دکتر دیگه انتخاب کنم حالا شما فیفول میخورید که میگن واقعا لازمه...به من حتی فیفول هم نداده...ولی چون مولتی ویتامین پریناتال ۱۰۰درصد آهن رو تامین میکنه، دیگه نگرانش نیستم...