2777
2789

نکن من یکساله عمل کردم پشیمونم باید همش مراقب باشی بعد آبریزش میگیری بعضی موقع ها بی خود من دقت کردم اونایی که عمل کردن اکثرا دارن از ضربه ها پرهیز کنی چند سال بعد هم هم میشه کج میشه بعد کلا شانسه نتیجه دلخواه بده یا بدتر بشه بینی خودتونو دوست داشته باشین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نکن من یکساله عمل کردم پشیمونم باید همش مراقب باشی بعد آبریزش میگیری بعضی موقع ها بی خود من دقت کردم ...

من اصلا آبریزش ندارم و نداشتم چندبار هم از اوایل مشت خورد تو دماغم هیچیم نشد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:

خیلی هیجان داره.من تازه همین امروز گچمو برداشتم.و اینکه تا یه هفته اول خیلی چهرت وحشتناک میشه و همش ناراحتی و نگران،خیلی باید صبور باشی.چون نتیجه اصلیشو بعد یکسال میشه دید.البته برای منی که ده سال میخواستم عمل کنم خیلی لذت بخش بود.

من خودم به شدت از بی هوشی میترسیدم ولی یه شانسی که اوردم دکترم خیلی خونسرد بود خیلی بهم انرژی خوب داد

دکترم مهمه هااااا

رفتم قبلش یه جا مشاوره دکتر دیدم ترس برم داشت 😅

بی هوشی رو تجربه نکرده بودم ولی وقتی تجربه کردم مثل یه خواب عمیق بود 🫠

مجیدی بود دکتر من کلا به نظرم جایی باید عمل کنی که از دکتر مطمنی و بهت آرامش میده مهم ترینش اینه

راضی هستیی؟ میگن زمانی که گچتو ورداری خیلی زشته راسته؟

راضیم واقعا

ببین روز اول برداشت گچمو ورم داشت صورتمو دیدم خودم جا خوردم هنگ بودم انگار گیج صورتم برام عجیب بود خب چندساله با اون بینی بودم دیگه یهویی عوض شد جا خوردم

هفته بعدش رفتم خیلی جالب بود کلا عوض شده بودم

به مرور هی ورمش کم شد توی صورتم جا افتاد البته بگم تغذیم رعایت کنی ورمت کمتر میشه ها

راضیم واقعا ببین روز اول برداشت گچمو ورم داشت صورتمو دیدم خودم جا خوردم هنگ بودم انگار گیج صورتم برا ...

میشهاز نحوه ی شستشوی بینیتون هم بگید؟؟ با سرومچجور شستید

من ۴ روزه عمل کردم بدون تامپون و مش ولی دماغم کیپه