همسایمون فتنه به پا کرده تو کوچه منو هم قاطی دعوا کرده
چیکارش کنم
آبرومونو برد تو کوچه زنیکه اشغال
ما اصلا تا به حال کاری به کسی نداشتیم این الان حرف ول راه انداخته
آبرومونو برد
اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد
من دخترم یه سالشه بعضی وقتا صدای گریه یا جیغ و ذوق کردنش میاد همیشه میگه صداتون درنیاد
همین چیزا رو میدونم با همسایه فقط سلام علیک میکنم دیگه هیچییییی
بخدا من اصن کاری بهش ندارم
دخترم یه سالشه بعضی وقتا گریه میکنه انقد نفرین کرده دخترمو
بگو بچه اس نمیتونم خفه اش کنم که ..نفرینش هم به بچه نمیرسه میره تو یقه خودش
خیلی ازش بدم میاد
آبرومونو برد تو این کوچه شوهرم انقد باهام دعوا کرده میگه ابرو داریم
آخه چیکار کنم جیگرم خونه از دست این زنه😭
من دخترم یه سالشه بعضی وقتا صدای گریه یا جیغ و ذوق کردنش میاد همیشه میگه صداتون درنیاد
واا .میگفتی ببخشید نمیتونم در دهن بچه رو بگیرم ..
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔