2777
2789
عنوان

پشت کنکور 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 136 پست
میرم بخدا خستم پارسالم میآوردم نرفتم موندم برای رشته تاپ فقط برم راحت کنم خودمو.موفق باشیاون درصد و ...

ممنونم

توهم موفق باشی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

راضیی؟ چند ساله کار میکنی ؟

عشقم دانشجوام پارسال قبول شدم ولی واقعا عاشق رشتمم و برگردم به عقب بازم انتخابش میکنم زمانیکه کنکوری بودم میگفتم بده وفلان ولی الان میبینم بچه های مامایی همشون پشیمونن میگن پرستاری رشته بهتریه همه جوره رشته خوبیه بازارکار خوبی داره ازاین ترم کارآموزی توبیمارستانمون شروع میشه ایشالا قسمت شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من طرح پزشکیم الان همچی به روحیات بستگی داره موفق باشین

ترم چندین؟بله درسته من چون قبلاً هم دیدم تاپیک زده بودین درمورد کنکور فکرکردم کنکوری هستین میخواین تخصص بگیرین یاهمون عمومی ؟

قربان شما سلامت باشین همچنین

ترم چندین؟بله درسته من چون قبلاً هم دیدم تاپیک زده بودین درمورد کنکور فکرکردم کنکوری هستین میخواین ت ...

آخره آخر

آها لطف دارین ممنونم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

متولد ۸۳ ای؟ ۳ بار کنکور دادی؟ میگم که رنج سنی کلاستون چجوری بود؟

اره گلم ببین من فکر میکردم همه ازمن کوچیکترن رفتم دیدم نه چندنفرشون همسن خودمن من خیلی ناامیدبودم که دوسال پشتم واینا بچه هایی بودن که ازمن یه سال کوچکتر بودن ما حتی به خانمی روداریم متاهله کارشناسی مهندسی داره ولی دوباره کنکور داره میاد بچه هایی روداریم متولد۸۶ تواین رنج ها هستیم ولی خب چندنفر همسن خودمن این باعث شد ناامید نباشم توهم ادامه بده گلم موفق میشی حتما فقط تلاش کن

اره گلم ببین من فکر میکردم همه ازمن کوچیکترن رفتم دیدم نه چندنفرشون همسن خودمن من خیلی ناامیدبودم که ...

منم همسن توعم امسال تازه میرم ترم یک پیرا

امیدوارم همسن خودمم باشه اونجا

مرسی عزیزم همچنین

امیدوارم هرکجا هستین تنتون سالم و سلامت باشه موفق باشین جسارتا برای تخصص ادامه میدین یاهمون عمومی کا ...

مرسییی همچنین ، والا تصمیم به ادامه دارم ولی میخام یکی دوسال استراحت بدم به خودم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

منم همسن توعم امسال تازه میرم ترم یک پیرا امیدوارم همسن خودمم باشه اونجامرسی عزیزم همچنین

پس چرا میگی قبول نمیشی؟میخوای کنکور بدی؟من متوجه نشدم😅چه رشته ای گلم ؟

مرسییی همچنین ، والا تصمیم به ادامه دارم ولی میخام یکی دوسال استراحت بدم به خودم

چه خوب بله واقعا چندسال پشت سر هم خسته کننده اس امیدوارم چیزی که میخواین بشه

پس چرا میگی قبول نمیشی؟میخوای کنکور بدی؟من متوجه نشدم😅چه رشته ای گلم ؟

نه قبول میشم پیراپزشکیا

منظورم اینه تا الان ۴ بار کنکور میدم

و هدفم پزشکی بود نمیارم حیف

هر چی بیارم میرم دیگه پرستاری آزمایشگاه همشون خوبن

امسال آخرین کنکورو میدمو خلاص

چه خوب بله واقعا چندسال پشت سر هم خسته کننده اس امیدوارم چیزی که میخواین بشه

دقیقا ، مخصوص اینکه رفته رفته کشش مغزم محدود میشه ، مرسییی همچنین

نه قبول میشم پیراپزشکیا منظورم اینه تا الان ۴ بار کنکور میدمو هدفم پزشکی بود نمیارم حیفهر چی بیارم م ...

بخدا یه سری رشته هاجسارت نمیکنم ولی اسم درکردن اینجوری فقط عمر آدم تباه میشه پرستاری از سایر رشته ها بهتره بازم خودت میدونی ولی برو نمون هرسال شرایط سخت داره میشه