2777
2789
عنوان

پشت کنکور 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 136 پست
😂😂😂بابا من توسر زدنو دوس ندارم کهیکی خودکشی کرده حالا داستانشو بی خیال اعصابم بدجور قاراشمیشه

ولی حرفای تیکه داری میزنی ، یکم خوددار باش ، شاید یکی واقعا دلش شکست گناه داره ها ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد7 ساااال!

واقعا به نظرم باید بهش افتخار کرد ، خیلیا هستن سال اول میرن رشته های پیرا با اینکه نه علاقه دارن و هم هوششون بیشتره اما فقط درس نخوندن ، میرن پیرا و همش میگن بده بده بده چون با علاقه نرفتن ، اینایی که موندن پای علاقشونو و نرفتن رشته هایی که علاقه ای بهش ندارن تا دوروز دیگه به خاطر عدم علاقه به اون رشته و بی حوصلگی با مریض و ... بدرفتاری نکردن ، واقعا اینا قابل ارزشن ، وگرنه همه دوست دارن راحت باشن. کی دوست داره پشت کنکور بمونه بگه چون کیف میده

یکمم حرف بار من کن ، لب مرزم اگه خوب بخونم میارم ولی همش وقتمو هدر میدم منه بی عرضه

دیگه اخراشه پاشو ادامه بده که قراره بدجور بترکونی

به هر سختی و جون کندنی تا اینجا اومدی حیفه الان ننه من غریبم بازی در بیاری و گند یزنی به ایندت

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

واقعا به نظرم باید بهش افتخار کرد ، خیلیا هستن سال اول میرن رشته های پیرا با اینکه نه علاقه دارن و ه ...

حالا هییی ماسمالی کنید هر کی پشت مونده بی عرضگی کرده نخونده مگه اینکه واقعا اتفاق وحشتناااکی براش افتاده باشه

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

دانش آموزه و فکر نکنم رشتش تجربی باشه اصلا

اره دیگه قطعا

بخدا یه دانش آموز بود مدرسه تیزهوشان از کلاس هشتم میخوند ولی بازم یکسال پشت موند

رتبه یک شهرمون بود انقدر خفن بود ولی الان داره دارو تهران میخونه...

رقابت زیاده تو تجربی.. اینکه هم نهایی اومده هم کنکور بچها دچار دوگانگی شدن بخاطر همون ک قبولی سختتر شده الان

اره دیگه قطعا بخدا یه دانش آموز بود مدرسه تیزهوشان از کلاس هشتم میخوند ولی بازم یکسال پشت موندرتبه ی ...

مام داشتیم از نهم خونده بوده ولی یکسال پشت موند پزشکی آورد

کلا کنکور سخته

وقتی تاحالا تو جو کنکور نبودی نمیتونی اظهار نظر کنی

اینم بچس بنده خدا

خود شما چی میخونی؟یادمه وقتی کنکوری بودم چقدر میگفتن پرستاری بده😅حتی الان ولی من رفتم 😍

من طرح پزشکیم الان

همچی به روحیات بستگی داره

موفق باشین

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.