2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

571 بازدید | 43 پست

وای کلی تایپ کردم تاپیک قبلی ولی منتشر نشد نمیدونم چرا

ولی من همونم که گفتم یه سال پشت بودم جهشی هم خوندم پارسال 14 منطقه تجربی شدم هرسوالی دارید جواب میدم

چجوری زیست میخوندی

چه آزمونی رو پیشنهاد میکنی

و سوال پر تکرار

من نمیگم از الان میشه یا نه

بگو از الان با چه روش و پیش بردی شدنیه

رتبه خوب در حدی که همه چیز بشه آورد

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه خواهش میکنم مشکل اینه سوالاتت کلی هست اگه جزیی بپرسی ممنون میشم زیاد هم شد مهم نیست

در کل فکر کن الان اول شهریوره

حدودا یک سال مونده تا کنکور بعدی

پایه هم صفر

چیکار میکردی و چطوری میخوندی

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

چجوری زیست میخوندیچه آزمونی رو پیشنهاد میکنیو سوال پر تکرارمن نمیگم از الان میشه یا نهبگو از الان با ...

ببین زیست اگه سفری اولش روزنامه وار بخون بعد یه فیلم اموزشی ببین بعد سعی کن خودت پاراگراف به پاراگراف مثل دبیر واسه خودت توضیح بدی بعد یکم تست اموزسی بزن همون روز بقیه شو روزای بعد بزن تست زیاد بزن تحلیلش خیلی مهم خلاصه نویسی هم نکن

همه ازمون هارو بزن یه 8 تا موسسه هست کلا به جای اینکه چندتا کتاب بزنی ازمون زیاد بزن ازمونهای موسسات مختلف واسه 2 3 سال اخیر

بعد کنکور یه 3 4 روز استراحت کن واسه سال بعد برنامه بریز و شروع کن

از الان هم با هر روشی اگه واقعا بخونی میشه چیز خاصی نیست روش مطالعه هم شخصیه ببین تو با کدوم میتونی

در کل فکر کن الان اول شهریورهحدودا یک سال مونده تا کنکور بعدیپایه هم صفرچیکار میکردی و چطوری میخوندی

با کلاس ها جلو بیا کم کم شروع مثلا با روزی 6 ساعت برسون روزی 12 ساعت ازمون زیاد بزن برنامه داشته باشه از همه مهم تر صبور باش دور خودتو شلوغ نکن

دبیر برای کنکور هر درس چی پیشنهاد میکنید؟

و همچنین چجوری بخونیم برنامه ریزی واس نهایی و کنکور ک هم نهایی ۲۰ بشم هم کنکور ی ۵۰ ۶۰ بزنم

واقعا نهایی همیشه صفر زدم

دبیر برای کنکور هر درس چی پیشنهاد میکنید؟ و همچنین چجوری بخونیم برنامه ریزی واس نهایی و کنکور ک هم ن ...

از الان میتونی حتی کنکور بالای 70 بزنی

نهایی هر روز بدون استثنا حتی روزی که اف هستی 2 ساعت بخون مثلا 2 روز ادبیات 2 روز زبان 2 روز دینی دیگه بسته به سطح خودت بیشتر کن روزا رو یا کمتر کن حتی اگه روزی واسه کنکور کم خوندی نهایی رو حذف کن تایمش بده مطالعه واسه کنکور مثلا اگه 10 ساعت میخونه 2 ساعت میره نهایی طمع نکن بگو 8 ساعت واسه کمه امروز فیزیک نخوندن پس نهایی بیخیال بزار کنکور بخونم من خودم سال اول نهایی خیلی بد دادم با این کار سال دوم همه رو 20 شدم زبان 19.5 شدم نمونه سوال هم زیاد بزن از موسسات و کتاب هم فرمول بیست کافیه تمرکزت روی کتاب درسی باشه واسه اختصاصی ها داری کنکورشو با دو منبع میخونی معمولا یکی سطح خودت یکی بالاتر دیگه فرمول بیست نمیخواد همون نمونه سوال کافیه سعی کن تا اسفند درسا رو با فرمول بیست تموم کنی بعدش بری سراغ موسسات ولی به نظرم یکم الان رو پایه کنکور تمرکز کن و پیش نیاز ها رو توی این یک ماه بخون حتما دبیر با هرکی ارتباط گرفتی ولی خودم فیزیک شجاعی شیمی مصلایی ریاضی کرمی زیست فرهمندنیا

حتما با بودجه ازمون برو که از یه جایی نخ بگیری گمراه نباشه بدونی 2 هفته دیگه چیا باید خونده باشی از بودجه هم جلو نزن همونو تست زیاد بزن جوری که از اون مبحث سوال گذاشتن فکر نکنی از کجا شروع کنم سریع بدونی داستانش چیه واست تکراری باشه با بودجه بری جلو تا کنکور 3 دور درسا رو خوندی الان شروع کن کنار پایه سازی 2 3 ازمون اول بودجه رو ببندکه ازمون دادی بالای 6700 بشی

از الان میتونی حتی کنکور بالای 70 بزنی نهایی هر روز بدون استثنا حتی روزی که اف هستی 2 ساعت بخون مثلا ...

مرسی وقت گزاشتی توضیح دادی

چجوری ۲ ۳ بودجه آزمون ببندم؟چه شکلیه راهش

نهایی رو پس هرروز وقت بزارم درسته؟ چون امسالم وقت نزاشتم گزاشتم فورجه تر زدم

مرسی وقت گزاشتی توضیح دادیچجوری ۲ ۳ بودجه آزمون ببندم؟چه شکلیه راهشنهایی رو پس هرروز وقت بزارم درسته ...

نهایی رو سنگ هم از اسمون اومد بخون هر روز

ببین مثلا تابع و معادله نامعادله رو ببند این میشه 2 ازمون اول پاه ریاضی هم هست با یه تیر دو نشونه

زیست اول پایه ژنتیک بخون تموم که شد برو فصل 1 دوازده بخون در کنار 1 تا 3 دهم بخون اگه تموم شد از همون دهم برو سراغ فصل هایی که مشکل داری

شیمی مباحث پایه رو بخون که میشه استوکیومتری واکنش ها محلول ها بخون تموم که شد برو 1 دوازده بخون دیگه وقت ازمون حفظیات 1 دهم میخونی که هیچی نیست اینا رو بخونی عملا انگار دهم بستی

فیزیک هم که پیش نیاز خاصی نداره سعی کن 3 فصل دهم و 1 دوازده رو بخونی

توی 1 ماه حتی قوی ترین ها هم کل 10 11 رو نمیبندن پس بهترین کار پایه سازیه و بودجه رو جلو بردن فقط کسی بالای 7000 میشه که تابستون خونده

بعد همه کلاس هایی که میری رو فقط انلاین ببین چون یه جلسه نبینی به خودت بیای شده 10 تا 20 تا فیلم بعد امروز که درس میده فردا همون درس بخون در حد 30 40 تا تست بزن که کلاس سوخت نشه من سال اول اشتباهم این بود افلاین دیدم بعد 1 ماه میومدم باید فیلم از اول میدیم اینجوری هم کلاس واست مفیده هم ازمون به اون مبحث برسه تو بار اولت نیست میری تست جا مونده منبع 1 میزنی و منبع 2 فقط داری ازمون بزنی به طرز عجیبی ترازت بالا میره

نهایی رو سنگ هم از اسمون اومد بخون هر روز ببین مثلا تابع و معادله نامعادله رو ببند این میشه 2 ازمون ...

عزیزم شما سال اول قبول شدین؟

بنظرتون میتونم هم تشریحی هم تستی خوب بخونم؟امسال دوازدهمم