2777
2789
عنوان

رانندگی بد🤕🤕

67 بازدید | 20 پست

یه ماهیه رانندگی میکنم همیشه توی جاهای خلوت رانندگی میکردم امروز دم غروب با ماشین رفتم خیابونا همه شلووووغ. از ترس دو سه باری خاموش کردم ماشینا هی بوق میزدن😔 یه کم دلداریم بدید از خاطرات رانندگی یاد گرفتن خودتون بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح ها اول وقت خوبه برای یاد گیریاول هم داخل کوچه ها ومسیر کوتاه برو کم کم برو داخل خیابون

فکر کردم از همین اول شوماخر شدم زود رفتم توی خیابون اصلی شهر به خودم گفتم باید بزنم توی دل ترس ها🤣🤣 ولی جدا با خودم عهد کردم دیگه دم غروب نرم بیرون

منم چندبار نزدیک بود تصادف کنم استرس نداشته باش گلی...تازه منو کلی تشویقم میکردن یبار داشتم یه خانم رو زیر میگرفتم یهو شانسی زدم ترمز بغل دستیم رفت تو شیشه گفت آفریننننن و کلیییییی ماجراهای دیگه البته من میخندیدم تا گریه و...

منم چندبار نزدیک بود تصادف کنم استرس نداشته باش گلی...تازه منو کلی تشویقم میکردن یبار داشتم یه خانم ...

خوش به حالت کسی بوده که تشویقت کنه شوهرم میگه من دنبالت نمیام خودت برو. راستش منم از بس بهم غر غر میکنه راحت ترم خودم برم😁 ولی این بار واقعا داشتم پشت فرمون به گریه میفتادم دو سه بار گفتم بذار یه گوشه پارک کنم زنگ بزنم شوهرم بیاد ماشینو ببره ولی گفتم اگر بهش بگم دیگه بهم ماشین نمیده

خوش به حالت کسی بوده که تشویقت کنه شوهرم میگه من دنبالت نمیام خودت برو. راستش منم از بس بهم غر غر می ...

خواهر کجا خوشبحالم اینجا چون نزدم به خانومه و یجا دیگم داشتم یه سگ رو زیر میگرفتم اما هردو رو زیر نگرفتم تشویق شدم آخه بغل دستیم بدتر هول شده بود🙃درکل شما نترسید و بنظرم خیلی زود یاد میگیرید توجاهای شلوغ هول نکنید و راحت رانندگی کنید