2777
2789

چجوری کراشم رو جذب کنم خیلیل هم خوشگل البته دیگران میگن اندام خوبی هم دارم و قدمم بلنده ولی خب چجوری دل ببرم خیلیل دوست دارم

بعد از کجا بفهمم دوستم داهر قایمکی یا نه آخه بخاطر شرتیطمون ممکنه که اصلا نخواد من بفهمم بخاطر همین تروخدا هرکی بلده بگه

باش حوصلتون سر میره کجا میرید؟

کجا برم😂

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری کراشم رو جذب کنم خیلیل هم خوشگل البته دیگران میگن اندام خوبی هم دارم و قدمم بلنده ولی خب چجوری ...

سلام عزیزم به نظر من دنبال کسی باش که دوستت داره نرو سراغ کسی که تودوستش داری اگر بره آسیب میبینی

،.🌸خدااگر بده رحمته❤️اگرنده حکمته❤️

سلام عزیزم به نظر من دنبال کسی باش که دوستت داره نرو سراغ کسی که تودوستش داری اگر بره آسیب میبینی

وای مرسی عزیزم ولی دوست دارم تلاشم رو بکنم که بعدا پشیمون نشم

آخه تا حالاپیش نیومده کسی من رو بخواد یکبار وقتی ۱۲ سالم بود البته سنم به ۱۷ میزد ولی یک پسر لوازم خانگی آنقدر عاشقم بود ولی حیف که کوچیک بودم

چجوری کراشم رو جذب کنم خیلیل هم خوشگل البته دیگران میگن اندام خوبی هم دارم و قدمم بلنده ولی خب چجوری ...

میتونی از یه واسطه کمک بگیری غیرمستقیم بهش تورو پیشنهاد بده نظرشوبپرسه

بخدا هیچ جا باور میکنی😂

اره باور میکنم 😅😂

بیا بریم ی وری

من میرم پیاده روی مثل همیشه جای دیگه ای نیست😂

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

وای مرسی عزیزم ولی دوست دارم تلاشم رو بکنم که بعدا پشیمون نشم آخه تا حالاپیش نیومده کسی من رو بخواد ...

دیوونه😅😅این چه حرفیه حالا اگر دستمال دست هرپسربودی خوب بود به وقتش آدمش میاد

اره باور میکنم 😅😂بیا بریم ی وریمن میرم پیاده روی مثل همیشه جای دیگه ای نیست😂

منم همون غروبا میرم پارک جلو خونه بچه ها بازی میکنن میایم

خانومای عزیز هر کسی ایده ی دیگه ای داره بگه هر چی بود

و اگه نصیحتم دارید بگید من خیلیل حرف گوش کنم 👌