2777
2789
عنوان

محصولات سی گل

11685 بازدید | 18 پست

بچه ها استفاده کردین؟خوبه؟

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر میخام روشن کننده و‌ضد جوشو اینارو بدونم چ‌جوریاس

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

نمی دونم کدوم محصولش را میخوای 

ولی خود من چند وقت پیش می خواستم برم ضد آفتاب و اینا را ایرانی بگیرم ولی دیدم پنجاه شصت تومن گرون تر ارزش نداره که برم ایرانی بگیرم 

الان ضد آفتاب و محلول پاک کننده آرایشم که مهمه رو خارجی گرفتم 

به نظرم حداقل مهماش را خارجی بگیر البته به توان مالیت هم بستگی داره منظورم اینه اگر از یه چیز غیر ضروری دیگه می تونی بگذری بگذر ولی به ضد افتاب اهمیت بده

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بیشتر میخام روشن کننده و‌ضد جوشو اینارو بدونم چ‌جوریاس

ضد جوشش که به درد نخوره سینره خیلی بهتره 

روشن کننده هم نه سینره خوبه نه سی گل پریم خوبه

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
ضد جوش لامینین خوبه.ایرانی هم هست

ممنون😍

ضد جوشش که به درد نخوره سینره خیلی بهتره  روشن کننده هم نه سینره خوبه نه سی گل پریم خوبه

آهان بعد ضد جوش چ‌جوریه مثلا وقتی جوش‌میزنی باید بزنی روش؟

من روشن کنندش رو دکتر پوست بهم داد. یه مدت خیلی جوش میزدم و جاش مونده بود. یه ژل خارجی برا شست و شو داد،  گفت بعدش از این کرم استفاده کنم. خیلی عالی بود. تقریبا تمام لکه های صورتم رو از بین برد و پوستم روشن شد. خود دکتر میگفت این محصول میتونه با نمونه های خارجیش رقابت کنه حتی میتونیم بگیم بهتر هم هست

اسماشو کامل بگو لطفا😗😘😍

فقط کرم بازسازی کننده میموزا 10% سی گل رو یادمه که روش نوشته ترمیم کننده، ضد التهاب برای پوستهای حساس و آسیب دیده. که خود دکتر گفت روشن کننده هم هست و حتی کسایی که مشکل ندارن میتونن استفاده کنن. منم الان مشکل ندارم ولی بازم میزنم و راضی هستم