2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

البته کینه اسیب میزنه به خود ادم اما اگه به اون طرف اجازه ندید دوباره اون اشتباه و تکرار کنه کار درس ...

من خودمو اذیت نمیکنم

حرص نمیخورم

رها میکنم ادمارو میزارم کنار وبعد دیگه بهش فک نمیکنم

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

چیشده؟

دنیا به اندازه کافی زشت و بد هست

به نظرم بخشیدن و رها کردن فقط به خودمون آرامش میده

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

کلا میگن نه میبخشم نه میخوام ببخشنم هرکی هرکاری کرده پای تاوانش وایسه

من اهل تلافی کردنم نیستم انقد ذهنمو درگیر ادمای بیخود نمیکنم ک تلافی کنم البته درمواردی ک مربوط ب خودم باشه

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

دنیا به اندازه کافی زشت و بد هست به نظرم بخشیدن و رها کردن فقط به خودمون آرامش میده

بله درسته

منظور منم از نبخشیدن این بود اگه کسی اشتباه بزرگی کرد و باعث ناراحتی مون شد بهش فرصت دوباره ندیدم چون ثابت شده که دوباره تکرار میکنن

بله درسته منظور منم از نبخشیدن این بود اگه کسی اشتباه بزرگی کرد و باعث ناراحتی مون شد بهش فرصت دوبار ...

منظورتون رو فهمیدم💕💕💕💕✨✨✨✨

برای پدرم پیش اومد ، یکی از اقوام خیلی خیلی بد و به اشتباه آبروی پدرم رو در محل کارش برد و باعث شد کلی حرف پشت سر پدرم در بیارن ولی خب دفعه بعد که با اون آدم نیاز به کمک پدرم داشت کمکش کرد و آرامش خوبی داره

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭