2777
2789

درکل خیلی بلند نمیشه

یه دکتر ببر وگرنه نهایت تا ۱۵۵ هم نمیرسه

تا صفحه رشد بسته نشده ببر دکتر دارو بده

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

155خوبه میگم همینجوری نمونه

بله ولی اگه صفحه رشد باز باشه

که با آزمایش مشخص میشه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دکتر غدد من میگفت که صفحه رشد داره منسوخ میشه

امکان رشد قد تا ۲۵ سال هست

خواب ده شب

ال آرژنین

طناب زدن و شنا و والیبال

و نداشتن کمبود مواد معدنی و ویتامین

و تغذیه مناسب

دوری از استرس

همه اینا موثره ، میدونستین اثر طناب زدن از تزریق هورمون رشد بیشتره؟ جدی بگیرین حتما

دختر دوست خانوادگی کلاس ششم پریود هم شده بود ۱۴۰ بود و بعد حسابی رعایت کرد الان ۲۰ سالشه ۱۶۳ هست

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

دکتر غدد من میگفت که صفحه رشد داره منسوخ میشهامکان رشد قد تا ۲۵ سال هستخواب ده شبال آرژنینطناب زدن و ...

من رفتم داروخونه ال ارژنین بخرم گقتش ک واسه ۶ ساله هاس مثلا الان من ۱۹ سالمه به درد من نمیخوره ولی بارم خریدم

موثره؟

من رفتم داروخونه ال ارژنین بخرم گقتش ک واسه ۶ ساله هاس مثلا الان من ۱۹ سالمه به درد من نمیخوره ولی ب ...

ببین ال آرژنین بخوری و کمبود ویتامین دی و آهن داشته باشی که اکثر خانوما دارن به درد نمیخوره

برو دکتر حتما

و اینکه به تنهایی کافی نیست خواب منظم و تحرک هم باید داشته باشی

و در کل موثره

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

ببین ال آرژنین بخوری و کمبود ویتامین دی و آهن داشته باشی که اکثر خانوما دارن به درد نمیخورهبرو دکتر ...

ویتامین دی و زینک و اهن و کلسیم میخورم،ولی خب اکثرن میگن دیگه فایده نداره

ویتامین دی و زینک و اهن و کلسیم میخورم،ولی خب اکثرن میگن دیگه فایده نداره

برو دکتر خب

دکتر غدد من میگفت که صفحه رشد داره منسوخ میشهامکان رشد قد تا ۲۵ سال هستخواب ده شبال آرژنینطناب زدن و ...

اها اینم ک گفتی طناب من ی روز درمیون ۱۰۰ تا میزنم

البته خوابم دیره ک باید درستش کنم

اها اینم ک گفتی طناب من ی روز درمیون ۱۰۰ تا میزنمالبته خوابم دیره ک باید درستش کنم

۱۰۰ تا خیلی کمههه

بیشترش کن

من ۱۵ سالم بود دکتر میگفت هر روز نیم ساعت طناب

برا همین میگم برو دکتر