2777
2789
عنوان

کمک دامن

107 بازدید | 13 پست

بچه ها بیرون دامن پوشیدم امروز تو جنگل بودم یه جا لازم بود برم بالا از یه تپه مانند الان استرس گرفتم نکنه دامنم رفته باشه بالا😐چون پامو باید یه جای بلند میزاشتم ولی دامنم تا قوزک پامه و یجوریه گشاد نیست خیلی یکم بلند قدم بردارم مثلا میندازتم پشتمم ادم بود

دامنمم مدلش فون نیستا یه حالت نیمه جذب داره

زیرش گن همرنگ بدن پوشیده بودم الان همش میگم خاک تو سرم کاش شلوارکم رنگ دیگه بود الان یه سری نر عقب مونده ایرانی فکر میکنن پوست پامو دیدن😐😭

به نظرتون معلوم شده؟🥲

اشکال نداره دیگه چکار میتونی کنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو که میخاستی بره کوه و کمر

لباس ورزشی مناسب میپوشیدی خب

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر

خوب عزیزم حالا کاری به اینکه کی دیده کی ندیده ندارم ولی اخه دامن واسه جنگل؟!!

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

دیگه تموم شده بهش فکر نکن، چند روز پیش یه خانم روی موتور دامن پوشیده بود هم موتور میروند هم دامنش رو با دستش نگهداشته بود چون باد میبرد بالا یه صحنه ای شده بود😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
قرار نبود برم جنگل قراربود بریم دریا لحظه اخر عوض شد🥲

حالا عیب نداره

گذشته رفته دیگه

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر

خوب عزیزم حالا کاری به اینکه کی دیده کی ندیده ندارم ولی اخه دامن واسه جنگل؟!!

اخه بدبختی قرار نبود بریم جنگل اول میخواستیم بریم لب دریا تو ماشین تصمیم عوض شد