2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

53 بازدید | 12 پست

بچه ها من زبان دارم کلاس میرم الان و قبلا هم خیلی رفتم جاهای مختلف ولی ول کردم.....

شماها میدونید اگه تموم کتاب های تو آموزشگاه رو بخونم چه مدرکی بهم میدن ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با کلاس رفتن بهت مدرک نمیدن. میتونی آیلتس یا تافل بدی اگه مدرک میخوای

دختر من الان ۶ سال و ۵ ماهشه انگلیسی در حد مکالمات روز مره مثلا موهام رو ببند تو پارک اسم وسایل هارو بلده و جمله میگه مثلا مامان من رو تاب بده اینا یا میگه من ناراحتم خیلی زود برگرد الانم کلاس گذاشتم به نظرت تو چند سال میتونه تافل بده

دختر من الان ۶ سال و ۵ ماهشه انگلیسی در حد مکالمات روز مره مثلا موهام رو ببند تو پارک اسم وسایل هارو ...

ببین تافل و ایلتس چیزی نیس ک بچه بتونه بده. سطح خیلی خیلی خیلی بالایی دارن و چندین سال مطالعه مداوم و مستمر میخواد. با این جمله هایی ک میگه اصلا نمیتونه شرکت کنه. سطح زبانش حداقل باید C1 باشه تا شانس نمره خوب داشته باشه. وقتی ۱۸ ۱۹ سالش شد میتونه بره

لیتل مهندس🪽🚀

ببین تافل و ایلتس چیزی نیس ک بچه بتونه بده. سطح خیلی خیلی خیلی بالایی دارن و چندین سال مطالعه مداوم ...

الان رو نمیگه همینطور روش کار کنم من ۲ سال کارتون انگلیسی گذاشتم واسش و اصطلاخات رو واسش تکرار میکنم هر روز دوس دارم تو ۱۴ ۱۵ سالگی تسلط نسبی پیدا کنه

الان رو نمیگه همینطور روش کار کنم من ۲ سال کارتون انگلیسی گذاشتم واسش و اصطلاخات رو واسش تکرار میکنم ...

تا اونموقع اره مسلط میشه. ولی این آزمونای بین المللی سطحشون خیلی بالاس، وقتی تسلطش خوب شد تازه باید بره کلاس یا شروع کنه بکوب بخونه برای ایلتس. اگه بعدا هدف داشته باشه

لیتل مهندس🪽🚀

تا اونموقع اره مسلط میشه. ولی این آزمونای بین المللی سطحشون خیلی بالاس، وقتی تسلطش خوب شد تازه باید ...

وااای چه سخت من دوس دارم مهاجرت کنه اما نمیدونستم انقد سخته

مرسی ازت که جواب دادی گلم