2777
2789
عنوان

نت نامحدود

32 بازدید | 6 پست

سلام خانما کسی کد نت نامحدود بلده که محدودیت زمان نداشته باشه؟

نیاز به نت حجم زیاد دارم که فقط شب نباشه باید فیلم درسی برای خواهرزاده ام دانلود کنیم😢

ممنون

عزیزم نت نامحدود وجود نداره همه حجم بالا ها مال شبه مگه اینکه خیلی هزینه کنی

اما اگه با شماره ای که تا حالا وارد برنامه ایرانسل من نشده باشه وارد بشی و ثبت نام کنی از قسمت پیشنهاد ها فکر میکنم بتونی 50 گیگ رایگان بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نت نامحدود وجود نداره همه حجم بالا ها مال شبه مگه اینکه خیلی هزینه کنی اما اگه با شماره ای که ...

عزیزم همراه اول همچین چیزی نداره؟ ایرانسل من دارم اما همراه من نه

برای اون نمیده نت؟

مثلا چقدر هزینه عزیزم؟🥲کد شبانه بلدی شما؟

ببینید شبانه ها خیلی ارزون در میان مثلا 80 گیگ رو از ساعت 2 شب تا 7 صبح دارید به مدت یکماه و حدودا سی هزار تومن بیشتر نیست البته سیمکارت با سیمکارت متفاوته شاید ده هزار تومن کم و زیاد بشه

ایرانسل من رو نصب کنید یا وارد سایتش بشید ممکنه هدیه هم بهتون بده. دستتون باز تره و نیازی به زدن کد نیست، از قسمت پرحجم جیب جت و پیشنهاد ها چک کنید کلا حق انتخاب دارید

عزیزم همراه اول همچین چیزی نداره؟ ایرانسل من دارم اما همراه من نهبرای اون نمیده نت؟

حتما میده. چک کنید همه اپراتور ها این بسته ها رو دارن البته من برای یه سیمکارتم بهم چیزی نشون نمیده و برای اون یکی چرا. با سیمکارت های مختلف چک کنید حتما هست