2777
2789
تازه سردوزم نداره باید جدا بخره ، یه چرخ خونگی هم داشته باشه برا جادکمه ...برا چی این همه هزینه کنه ...

عزیزم چرخ جک مثل بقیه نیست بعد چند سال با کلی افت قیمت بفروشن

الان همین مدلی که من میگم قیمت نو ۷۰ تومنه دست دو رو دارن میفروشن مثلا ۶۰ تومن .پس چیزی نیست که افت قیمت به اون صورت داشته باشه .

شما از مدلای ژانومه کدوم رو پیشنهاد میدید؟

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم واسه همین نمیخوام زیاد هزینه کنم ولی یه چی باشه که خواستم ادامه بدم کامل باشه

آره عزیزم در نهایت تصمیم با خودته

من قبلا آموزشگاهم کار میکردم به همه همینو که به تو گفتم پیشنهاد میکردیم (مدل های ۶۰۰۰ به بالای ژانومه)

شما خودت داری؟

اره من حدودا ۱۰ سال پیش خریدم ۸۰۰ تومن

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند