2777
2789
خیلی ممنون از توصیحتون👋

خواهش میکنم عزیزم .موفق باشید

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان فقط همون که گفتم رو بخربعدا هم که حرفه ای شدی خواستی صنعتی جک بخری، کنارش اینو واسه جا دکمه و ک ...

دوست عزیز من نمیدونم بر چه اساس میگید ۸۰۲ خوب نیست .میشه دلیلتون رو بفرمایید

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
خب پس شما جک رو داری خیالت راحته😁 کامپیوتری های ژانومه هم عالی و مقاومن و یه عالمه کار میشه باهاشون ...

اگر قرار به کامپیوتری خریدن باشه که جک و زوجی و مگی خیلی بهتر هستند وقتی میخوان ۸۰ میلیون هزینه کنند اگر روزی هم بخوان بفروشن مثل آب خوردن فروش میرن .

میشه این برندا که گفتی مدلشم بگید؟

عزیزم مدلشو با توجه به مقدار هزینه ای که میخواید پرداخت کنید فروشنده راهنمایی میکنن من فقط از جک اطلاع داشتم که خدمتتون گفتم

اونا خیلی گرونن بالای ۱۰۰ باید هزینه کنه

A2......تقریبا ۷۰ تومنه

اگر قرار به کامپیوتری خریدن باشه که جک و زوجی و مگی خیلی بهتر هستند وقتی میخوان ۸۰ میلیون هزینه کنند ...

تازه سردوزم نداره باید جدا بخره ، یه چرخ خونگی هم داشته باشه برا جادکمه ...

برا چی این همه هزینه کنه اصلا شاید خوشش نیاد ،نخواد خیاطی رو ادامه بده ،اگرم خیاطی رو گذاشت کنار ،ژانومه کوچیکه همه خونه ها بالاخره چرخ خیاطی میخوان ،نگهش میداره

تازه سردوزم نداره باید جدا بخره ، یه چرخ خونگی هم داشته باشه برا جادکمه ...برا چی این همه هزینه کنه ...

اره منم واسه همین نمیخوام زیاد هزینه کنم ولی یه چی باشه که خواستم ادامه بدم کامل باشه